Спецпроєкти

The Weeknd більше не представлятиме свої нові треки на «Ґреммі»: він звинувачує премію в корупції


Канадський виконавець The Weeknd повідомив, що більше ніколи не представлятиме свої пісні на церемонії нагородження «Ґреммі».

Про це пише The New York Times.

У чому співак звинувачує організаторів премії?

Альбом The Weeknd «After Hours» не отримав жодної номінації на премії «Ґреммі». Хоча його високо оцінили музичні критики та слухачі з усього світу. Наприклад, трек «Blinding Lights» протримався 52 тижні в першій десятці рейтингу Billboard Hot 100.

«Я не дозволю своєму лейблу висувати мою музику на «Ґреммі» через таємний комітет», 一 заявив The Weeknd.

Головною причиною відмови The Weeknd висувати свою музику є таємний комітет, за яким залишається останнє слово щодо кандидатів після голосування. Вони можуть додавати кандидатів, яких не пропонували журі, а їхні повноваження поширюються на всі категорії, окрім «Найкращого альбому», «Пісні року» і «Найкращого нового виконавця».

Коли організатори «Ґреммі» опублікували список номінантів, The Weeknd написав у своєму Twitter, що «Ґреммі» залишається корумпованою премією.

«Ми всі розчаровані, коли хтось засмучується. Але я скажу, що ми постійно розвиваємося. І цього року, як і в минулі роки, ми збираємося з’ясувати, як поліпшити наш процес нагородження, ввести комітети з розгляду кандидатур», 一 прокоментував ситуацію гендиректор Академії звукозапису Гарві Мейсон-молодший.

Раніше ми розповідали, як слухати новий альбом «After Hours» виконавця The Weeknd.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь