Спецпроєкти

Який берег Києва більш «біговий»? Nike пропонує розібратись, розпочавши новий челендж


Біговий клуб Nike Run Club запускає новий челендж, що має нарешті визначити, який берег Києва більш «біговий»: лівий чи правий.

Детальніше про умови челенджу

З початку пандемії наше життя різко змінилося: ми дізналися, що таке локдаун, почали працювати дома та все частіше замовляємо доставку їжі. І єдине, що залишається незмінним – біг. У повсякденній рутині відеодзвінків і конференцій вийти на пробіжку – як ковток свіжого повітря.

Тому біговий клуб Nike Run Club запускає челендж, переможці якого отримають подарунки.  Nike Run Club – це регулярні безкоштовні тренування у Києві та Одесі, що покликані надихати бігунів по всьому світу. Детальніше про тренування та інші активності Nike дізнавайтеся в групі Facebook: Nike+ Kyiv.

Учасники нового челенджу від клубу бігатимуть протягом трьох тижнів і трекатимуть всі свої пробіжки за допомогою додатку Nike Run Club. Кілометри кожного учасника додаватимуться до загальної суми команди. Завантажити безкоштовний додаток NRC можна за посиланням.

«Неважливо, як швидко чи скільки ти бігаєш – кожен кілометр має значення», – коментують в Nike.

Взяти участь в челенджі легко, до того ж приєднатися можна в будь-який день.

«Протягом челенджу ми будемо вести облік і анонсувати, яка команда лідирує – щоб мотивувати учасників бігати», – зазначають в Nike.

За підсумками челенджу виграє одна з команд, а для найактивніших бігунів Nike планує вручати призи.

Один із секретів вдалої пробіжки – хороші кросівки. Нещодавно Nike випустив саме таку модель для жінок – Nike React Escape Run.

01/4

Ці кросівки створені спеціально для жіночої стопи, повторюючи її форму. Вони забезпечують комфорт і амортизацію на будь-якій дистанції. Підошва з пружного і довговічного піноматеріалу React створює відчуття легкості незалежно від тривалості пробіжки. А додатковий захист пальців робить комфортним біг за будь-якої погоди – з ним кросівки не мокнуть і менше зношуються.

Кросівки вже в наявності в магазинах Nike і на сайті deltasport.ua. Тож виходьте на пробіжку і змагайтеся за свій берег Києва!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь