Спецпроєкти

Японська молода байкерша виявилася 55-річним чоловіком: в цьому йому допоміг додаток FaceApp


У січні 2019 року п’ятдесятирічний байкер Цонга зареєструвався у твіттері від імені дівчини Ясько.

Про це пише Daily Mail.

Як йому вдалося переконати усіх, що він дівчина?

Трохи більше двох років він публікував свої фотографії з обличчям дівчини і називав себе Ясько. Змінювати свою зовнішність йому допомагав додаток FaceApp.

За цей час твіттер байкера став популярним і зібрав 19 тисяч підписників. Але в якийсь момент його прихильники помітили, що у дівчини волохаті руки. До цього в них також були сумніви, але вважалося, що Ясько просто робить себе красивішою завдяки фільтрам.

За розслідування цієї історії взялося Японське національне телебачення. Журналістам вдалося прослідкувати за байкером. Їм вдалося сфотографувати як Ясько знімає шлем. Саме тоді вияснилося, що дівчина насправді є п’ятдесятирічним байкер Цонга.

Чоловік зізнався в обмані. В інтерв’ю своїм викривачам Цонга пояснив, що просто хотів стати популярним. Тому використовував програми і фільтри, бо вважав, що фотографії п’ятдесятирічного чоловіка з мотоциклом навряд чи зацікавлять когось.

Прихильники Цонга-Ясько не відвернулися від нього. А чоловік і далі продовжує публікувати фотографії від імені дівчини Ясько.

Раніше ми розповідали, що у США студент зібрав 27 тисяч доларів для свого колишнього вчителя, який втратив роботу і дім через пандемію.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь