Спецпроєкти

У США студент зібрав 27 тисяч доларів для свого колишнього вчителя, який втратив роботу і дім через пандемію


Через пандемію 77-річний учитель Хосе Вільярруел втратив роботу і дім. Про це дізнався його колишній студент і вирішив допомогти Вільярруелу.

Про це пише Fox 11.

Детальніше

77-річний Хосе Вільярруел багато років працював учителем на заміну. На початку пандемії він був змушений піти на пенсію. Але у вчителя були борги, тому виплат йому не вистачало.

Зрештою Хосе став бездомним і почав жити у своєму авто.

«Я вирішив, що ситуація в школі повністю змінилася, і моя робота вчителя на заміну закінчилася. У травні я подав заяву на звільнення. Мені вдалося підготувати всі документи, щоб отримати пенсію. Але я мав борги, тому чеку, який я отримав, надовго не вистачило», ─ розповів учитель.

Про скрутне становище Вільярруела дізнався його колишній учень, студент Стівен Нава, коли випадково зустрів його на початку березня. Хлопець спершу подарував учителеві 300 доларів, а потім створив сторінку на краудфандинговому сайті GoFundMe для збору пожертвувань.

«Моє тіло адаптувалося до всіх нерівностей сидіння в машині», ─ жартував учитель.

Окрім того, Стівен Нава записав відео з історією вчителя в TikTok. За тиждень студенту вдалося зібрати 27 тисяч доларів.

@stvnna7Anything helps guys, Im surprising him for his birthday on Thursday, god bless everyone (gofund me link in bio) ? ##foryoupage ##fyp ##viral ##help♬ Home – Edith Whiskers

Зібрані гроші чеком студент вручив своєму колишньому вчителю на його день народження.

Раніше ми розповідали, що в США хакери зламали тисячі камер відеоспостереження, більшість з яких встановлено в держустановах країни.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь