Спецпроєкти

Історія: супермаркет назвав булочку на честь дівчинки, що народилась у день, передбачений у чеку


Ольга Штефан розповіла у Facebook історію про народження своєї четвертої дитини в день, який «передбачив» чек із магазину.

Про це жінка написала у Facebook.

Історія

Ольга Штефан позначила в дописі мережу супермаркетів «Сільпо». Жінка розповіла, як чотири роки тому була на останньому місяці вагітности й готувалася до пологів. Уже приїхавши в Київ, щоб народити, вона ще 10 днів чекала на появу дитини.

Одного дня Ольга пішла до найближчого «Сільпо». У чеку вона прочитала передбачення: «Так, це відбудеться у вівторок». Того вівторка в Ольги мав бути день народження, тому вона тільки посміялася з цього.

Але в ніч на вівторок вона намагалася заснути й раптом відчула, що от-от народить. Разом із чоловіком Ольга поїхала до пологового будинку — і вже за годину донечка з’явилася на світ. Батьки назвали дитину Суламіф.

Ольга також розповіла, що їхня сім’я переїхала за кордон, але вона досі сумує за гречаним багетом і булочками з вишнею.

Це історія надихнула мережу «Сільпо», і вони створили нову булочку з вишнею, яку назвали «Суламіф». Її рецепт розробив автор гречаного багета.

«Ольга писала в пості, що сумує за булочками з вишнею, тому ми швидко визначилися з тим, що саме присвятити дівчинці. Я кілька разів змінював рецепт, експериментував з інгредієнтами, щоб смак запам’ятався нашим гостям. Сподіваюся, маленька Суламіф та її мама також колись скуштують цю булочку», — розповів автор рецепта, керівник департаменту випічки «Сільпо» Павло Бондаренко.

Раніше ми розповідали, у якому віці людина є найщасливішою.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь