Спецпроєкти

У канадському місті бобри позбавили людей стільникового зв’язку, Інтернету й телебачення, коли перегризли підземний кабель


У канадському містечку Тамблер-Ридж 24 квітня почалися проблеми з Інтернетом. Виявилося, що підземний кабель перегризли бобри.

Про це повідомляє CTV News.

Що сталося?

О четвертій ранку в суботу, 24 квітня, у місті Тамблер-Ридж почалися проблеми з інтернет-з’єднанням. Зв’язок зник у 900 будинках і будівель муніципалітету. Туди відправили цілу бригаду техніків. Саме після їхнього обстеження виявилося, що кабель перегризли бобри.

Саме в цей час тварини почали облаштовувати підконтрольну їм територію. Також бобри вирішили побудувати нову нору на березі річки. Але інтернет-кабель не врятувало навіть те, що він був розміщений більш ніж за дюжину метрів від води.

Як повідомляють у виданні, бобри сплутали підземний кабель із корінням. Від нього не залишилося майже нічого. Тварин не зупинила навіть міцна ізоляція завтовшки в майже 12 сантиметрів.

Кабель прогризли в кількох місцях, а один із магістральних кабелів повністю перерубали. Цей інцидент позбавив мешканців міста кабельного телебачення, Інтернету та стільникового зв’язку на вихідні.

Щоб відновити з’єднання, техніки працювали понад добу.

Раніше ми розповідали, що починається знімання фільму про ведмедя, який з’їв кокаїну на 15 млн доларів і помер від передозування.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь