Спецпроєкти

Пункт вакцинації проти COVID-19 відкрили в одному зі стрип-клубів Лас-Вегаса


Влада міста Лас-Вегас відкрила одноденний пункт вакцинації від COVID-19 у стрип-клубі Hustler.

Про це пише AP NEWS.

Чи працюватиме цей пункт постійно?

Пункт вакцинації працював тільки один вечір — 21 травня з 16:00 до 19:00. Вакцинуватися могли люди, які старші за 21 рік.

«Це просто ще один спосіб отримати доступ до нашого населення. Це може привабити деяких людей, яким подобається новизна, я гадаю», — розповіла головна медсестра округу охорони здоров’я Південної Невади, яка спостерігала за пунктом, Джоанн Рупіпер.

Того вечора щепилося понад 100 людей. Усі вакциновані отримали платинову карту постійного відвідувача, пляшку алкоголю на вибір і танець від вакцинованої артистки.

Деякі люди, які з’явилися, щоб вакцинуватися, зізналися, що неохоче робили це, але скористалися можливістю, адже це дає змогу відвідувати стриптиз-клуб. Також були ті, що не мали наміру вакцинуватися, а просто прийшли відпочити, проте вирішили не проґавити нагоду.

«Я відкладав свою вакцинацію, але зрозумів, що повинен зробити це, щоб знову мати можливість робити те, що я так сильно люблю — подорожувати», — розповів Роберто Монті, який живе неподалік клубу.

Понад 46% населення штату Невада у віці від 12 років отримали принаймні одну дозу вакцини проти COVID-19, проте цього тижня представники охорони здоров’я штату заявили, що різке зниження попиту на вакцинацію здатне унеможливити державі досягнення з мети вакцинації в понад 75% населення країни.

Чиновники штату Невада дедалі частіше організовують одноденні пункти з вакцинації в таких місцях, як церкви, школи та громадські центри, стриптиз-клуби, щоб щепити більше людей.

Раніше ми розповідали, що в Ізраїлі скасовують усі карантинні обмеження завдяки програмі вакцинації.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь