Спецпроєкти

Задля впровадження політики рівності на кіберзмаганнях UPEA разом з GG.Bet розробили рекомендації Fairplay Guides


Букмекерська компанія GG.Bet спільно з Українською Професійною Кіберспортивною Асоціацією (UPEA) розробили рекомендації з чесної гри для гравців та команд ─ Fairplay Guides.

Гайд можна завантажити за посиланням.

Навіщо цей гайд?

Fairplay Guides ─ це збір етичних правил для гравців та команд задля впровадження політики рівності та прозорої гри на кіберзмаганнях. Мета гайду — об’єднати учасників навколо чесних кіберспортивних змагань.

«Ми були раді підтримати ініціативу Української Професійної Кіберспортивної Асоціації щодо створення етичних правил для гравців та команд. Адже чесна гра професійних кіберспортсменів — запорука чесних змагань та їхніх прозорих результатів. Ми всебічно підтримуємо цю ініціативу та сподіваємося, що розроблені нами та UPEA правила будуть підтримані всіма учасниками кіберспортивних змагань», — зазначив представник компанії GG.Bet.

До кінця 2021 року UPEA з GG.Bet розроблять подібні гайди й для турнірних операторів. Окрім цього, з’являються освітні рекомендації з відповідального беттінгу. Ці документи стануть частиною глобального Кодексу поведінки для кіберспортивної галузі.

«Ми в Асоціації хочемо популяризувати кіберспорт як найбільш мультифункціональний вид спорту як для гравців, так і для глядачів. Створення чесного та безпечного кіберспортивного руху — спільна справа кожного його учасника. Тому ми раді, що разом із нашим партнером GG.Bet у нас є можливість реалізовувати таку правильну ініціативу. І ми сподіваємось, що завдяки цим гайдам ми зможемо створити всі необхідні умови для чесної та прозорої гри», — додав голова правління UPEA Олександр Кохановський.

Раніше ми розповідали, скільки українських геймерів бере участь у кіберзмаганнях.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь