Спецпроєкти

У Києві відкриють локацію «Пой сюди», де відбудеться серія безплатних концертів українських музикантів


У центрі столиці на зелених схилах, де розташовані «Курені» відкривають локацію «Пой сюди», де відбудеться серія безплатних концертів українських музикантів.

Про це розповіли куратори проєкту «Курені».

Кого можна буде послухати?

У середу, 9 червня, на території «Куренів» відкрили нову сцену під назвою «Пой сюди». Аж до осені вона працюватиме в постійному режимі, де й відбуватиметься серія безплатних концертів українських музикантів.

Головний мотив цього сезону — мелодійність, ліричність та краса. Живі виступи українських музикантів відбуватимуться з понеділка по четвер.

Виступатимуть як сольні виконавці, так і джазові, академічні музиканти й інді-гурти.

«За перший сезон роботи ми запланували більш ніж півсотні живих виступів із вільним входом. Адже зараз з’явилося багато класних локальних артистів, для яких ми хочемо стати ідеальним майданчиком. А також прекрасним місцем у центрі Києва, де кожен матиме змогу відпочити з родиною просто неба», – розповів куратор сцени Павло Горелік.

Також, окрім концертів, на сцені відбудеться серія інтерв’ю з представниками української музичної сцени, які куруватиме музична премія Aprize Music Awards від Радіо Аристократи.

Мета цього проєкту – відкрити нові імена та закохати ще більшу кількість людей у сучасну українську музику.

Інтерв’ю з музикантами відбуватимуться щосереди, де обговорюватимуть проблеми музичної індустрії, творчий шлях та проводитимуть презентації свіжих релізів.

«Команда Aprize Music Awards надихається новою українською музикою – кожним новим треком, відео чи альбомом. Ми залюбки виконуємо свою частину роботи, аби українська нова музика займала значний відсоток у ваших плейлистах. Спільно з «Куренями» ми плануємо створити майданчик, де кожен молодий інді-музикант чи гурт матиме можливість знайти свою авдиторію. Де буде місце й музиці, й спілкуванню – місце для свіжих емоцій і непередбачуваних аудіальних пригод», – додала співзасновниця Радіо Аристократи та головна продюсерка Aprize Валерія Чачибая.

Музиканти, які хочуть виступити на сцені «Пой сюди», можуть заповнити онлайн форму. Куратори проєкту переглянуть усі заявки й відберуть фаворитів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь