Спецпроєкти

Студент вклав 20$ у маловідому криптовалюту Rocket Bunny й одного дня прокинувся з трильйоном доларів на рахунку


Студент Кристофер Вільямсон зі штату Джорджіа в США вклав 20 доларів у маловідому криптовалюту Rocket Bunny, а одного дня прокинувся трильйонером.

Про це студент розповів телеканалу Fox 5 і виданню NewsNation.

Як хлопцю це вдалося?

Студент-медик вклав 20 доларів у криптовалюту Rocket Bunny. 15 червня він вперше помітив, що на його криптовалютному рахунку сума перевищувала трильйон доларів.

«Я дивлюсь на нього й типу… я реально впав із ліжка», — додав хлопець.

Тоді хлопець намагався перекинути гроші на інший гаманець, але ціна криптовалюти фіксувалася іншою. Він зв’язався з біржею Coinbase. Там повідомили, що «переглянуть його акаунт, щоб знайти найкраще розв’язання проблеми».

Кристофер Вільямсон написав також у твіттері Rocket Bunny та Ілону Маску, але відповіді не дістав.

Наразі Кристофер чекає розв’язання цієї ситуації. Студент навіть запросив працівників біржі Coindesk безплатно покататися на яхті у формі пінгвіна, якщо вони допоможуть розв’язати йому цю ситуацію. Але це поки не допомогло пришвидшити їхню відповідь.

У виданні Newsweek пишуть, що в мережі є багато історій, як люди випадково розбагатіли на цій криптовалюті. Сам студент вважає це помилкою на біржі й каже, що його друг також вклав у цю криптовалюту, проте подібного прибутку не отримав.

«Знаєте от, коли дивишся на суму грошей і наче знаєш, що ніколи в житті стільки я не отримаю», — жартує хлопець.

Раніше ми розповідали про досвід новачка на крипторинку та про поради від трейдерів. Разом із професійним трейдером розбиралися, як вибрати криптобіржу, що таке KYC, «глибина ринку» і що означають позначки на графіку.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь