Спецпроєкти

«Божевільні мелодії»: Warner Bros. випустила у NFT-токенах персонажів Багза Банні, Твіті та ЛеБрона Джеймса


Кінокомпанія Warner Bros. створила колекцію NFT-токенів із Багзом Банні, Твіті та ЛеБроном Джеймсом.

Про це пише Variety.

Скільки коштує NFT-токен?

Колекція налічує 91 тисячу взаємонезамінних NFT-токенів із давно відомими персонажами Багза Банні, Твіті, ЛеБрона Джеймса, Поркі Піг та іншими. Також є токен із ЛеБроном Джеймсом із сиквела «Космічний джем».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nifty’s (@niftys)

Спочатку компанія безплатно почала роздавати токени. Для отримання потрібно зареєструватися на сайті NFT-торгів Nifty’s і розповісти про це в соціальних мережах.

Інші токени можна придбати за 2,99 долара.

Прем’єра нового фільму-мультика «Космічного джему: Нові легенди» в Україні відбудеться 15 липня. За сюжетом сина баскетболіста Леброна Джеймса викрадають у віртуальну реальність. Щоб врятувати його, Леброну потрібно зіграти з космічними лиходіями в баскетбол.

Раніше ми пояснювали, що таке NFT-аукціони й токени, як це працює та як продати свій мемас за сотні тисяч доларів.

Для купівлі-продажу цифрового мистецтва використовують NFT.

На відміну від паперу, NFT неможливо підробити. Аукціони працюють на технології послідовности блоків – blockchain. Кожен блок містить інформацію про подію. Якось втрутитися в уже записані блоки неможливо. Це означає, що кожен продаж або купівля залишається в історії назавжди.

Токени прив’язують переважно до цифрових активів: будь-які фото, картинки, гіфки, відео, аудіо, 3D-моделі, пости в соцмережах. Але є прецеденти, коли NFT створювали для фізичних активів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь