Спецпроєкти

На біч-паті та світський раут: найтрендовіші окуляри сезону


Окуляри — це аксесуар на всі сезони. Вони пасуватимуть до будь-якого лука — хоч до милої сукні, хоч до стильного худі чи теплого картатого пальта. Щоб ви завжди були в топі, ми з національною мережею оптик «Люксоптика» підібрали 7 трендових моделей оправ.

Авіатори – old but gold 

Окуляри-авіатори – це як маленька чорна сукня у світі моди – класика, яка завжди в тренді. Як відомо, спочатку їх носили переважно льотчики, а потім фешн-адепти, оцінивши оригінальність моделі, і самі почали доповняти образ стильним аксесуаром. 

Цього сезону бренд Emporio Armani пропонує оригінальні чоловічі окуляри-авіатори в металевій оправі із зеленими полімерними лінзами. Ця модель підкреслить будь-який повсякденний лук чи вбрання в стилі мілітарі та матиме вдалий вигляд і на прогулянці, і на пляжі, і навіть на заміському дні народження в бабусі. 

Вартість: 2559.50 грн.

 

Прямокутні – forever and ever

Прямокутні окуляри – це також своєрідна класика. Ray-Ban пропонує стильну унісекс-модель у кольорі Evolve Photo Brown із колекції 2021 року. 

Ці окуляри можна носити хоч із картатими сукнями, хоч із діловими костюмами, на свято чи на роботу, у літню спеку чи в осінню прохолоду. Forever and ever. Оправа зроблена з металу, а лінзи – з полімерних матеріалів, що не пропускають ультрафіолетове випромінювання. 

Вартість: 4789 грн.

Нестандартні – для богів танцмайданчиків

Тим, хто любить бути в центрі уваги, підійдуть окуляри незвичної форми. У Luxoptica є тисяча та одна оригінальна модель. Серед майже безмежного вибору можна виділити окуляри бренда GUESS для чоловіків. Вони однаково добре пасуватимуть як гавайській сорочці на пляжній вечірці, так і стриманій однотонній футболці на святковому заході.

Полімерні лінзи синього кольору з градієнтним переходом та жовта металева оправа, трохи аперитиву – і ви таки король усіх танцмайданчиків світу. 

Вартість: 2969 грн.

Вузькі – вишукано та стильно

Вузькі сонцезахисні окуляри продовжують триматися в трендах не перший сезон. Ця модель має різні варіації – суперхіпстерські, ультравишукані чи з натяком на мінімалізм. 

За елегантністю – це до Prada. Бренд пропонує стильну жіночу модель 15XS 2AU8C1 56 у темно-коричневому кольорі. Аксесуар стане оригінальним акцентом стриманого, вечірнього чи романтичного образу. Оправа зроблена з пластику, а лінзи – з полімерних матеріалів. 

Вартість: 4598.30 грн.


Окуляри-оверсайз – поза часом 

Оверсайз окуляри повертаються на подіуми. Цей аксесуар підійде людям із великими й виразними рисами обличчя. Якщо у вас ще немає цієї моделі, радимо її придбати. 

У колекції Furla є модель для жінок SFU460 01CK 57 із нестандартною оправою, яка ідеально пасуватиме діловим образам та аутфітам у стилі смарт-кежуал. Колір окулярів – brown gradient pink, матеріал оправи – пластик, лінзи полімерні.

Вартість: 3632.30 грн.

 

Панто – те, що любить Джонні Депп

Окуляри-панто з’явилися ще на початку минулого століття. Час від часу вони повертаються в моду, щоб стати стильним доповненням луку. Цю оригінальну модель вибирають для себе світові зірки, серед яких Джонні Депп, Вуді Аллен, Джастін Тімберлейк та багато інших. 

Люксоптика пропонує модель власного виробництва, яка однаково підійде і жінкам, і чоловікам. Оправа зроблена з пластику, полімерні лінзи забезпечують 100% захист від ультрафіолетового випромінювання, а поляризація прибирає бліки з гладких поверхонь. 

Вартість: 599 грн.

Спортивні – для адептів здорового способу життя

Спортивні окуляри підходять для тих людей, які звикли постійно жити в динаміці. Модель CARRERA HYPERFIT 12/S D51 62 Z0 із прямокутною пластиковою оправою, полімерними лінзами насиченого синього кольору підкреслить будь-який чоловічий спорт-лук. Також окуляри можуть стати стильним доповненням до авангардного чи ф’южн-образу. 

Вартість: 3699 грн. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram