Спецпроєкти

Пікассо ближче: на фасаді Gulliver з’явилося моушн-відео про Пархомівський музей


На фасаді торговельного центру Gulliver з’явилося моушн-відео про Пархомівський музей.

Ребрендинг музею в селі Пархомівці

Пархомівський художній музей ім. Луньова розташований у селі Пархомівці Краснокутського району Харківської області.

Серед найцінніших творів – картини французьких художників Едуарда Мане, Каміля Піссарро, іспанця Пабло Пікассо, голландців ван Рейсдала, ван Дейка та де Хоха, українських та російських художників Іллі Рєпіна, Івана Айвазовського, Тараса Шевченка, Михайла Врубеля, Василя Кандинського, Казимира Малевича та багатьох інших.

У межах кампанії з ребрендингу музей отримав нову айдентику, комунікаційну стратегію, лінійку брендової продукції, а також україно- й англомовні аудіогіди. Голосами музею стали Аліна Паш та Сергій Жадан.

На LED0екранах торговельного центру Gulliver з’явилося моушн-відео, яке для музею зробив всесвітньо відомий ілюстратор Сергій Майдуков.

«Мистецтву під силу об’єднувати та змінювати життя. Ми це бачимо на прикладі Пархомівського музею. До нашої роботи долучилося багато крутих людей і бізнесу з різних сфер. Серед них і Gulliver, за що ми дуже вдячні. Наша колаборація – яскравий приклад того, як соціально відповідальний бізнес та громадські проєкти разом можуть реалізовувати потужні ініціативи», – розповів керівник ініціативної групи, яка працює з Пархомівкою, Микола Давидюк.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь