Спецпроєкти

В Англії 12-річний хлопчик заробив більш ніж $400 тисяч на NFT


12-річний Бенямін Ахмед створив колекцію з 3350 картинок китів і виставив їх на NFT-аукціоні. Завдяки цьому він вже заробив понад $400 тисяч, продавши лише приблизно третину активів.

Про це повідомляє CNBC.

Подробиці

Ахмед почав програмувати приблизно в п’ять років. Спочатку вивчив HTML та CSS, а потім продовжив вдосконалювати свої навички кодування, перейшов на JavaScript та інші мови програмування.

Потім він захопився технологією NFT. Що це за технологія – читайте в нашому матеріалі про NFT-аукціони.

Перша колекція NFT, яку він випустив на початку цього літа, складається з 40 барвистих піксельних аватарів із назвою Minecraft Yee Haa. Ахмед каже, що створив її після багатьох годин, проведених у відеогрі.

Першу колекцію продали приблизно за 131 тисячу доларів.

У червні він почав кодувати нову колекцію, яку назвав Weird Whales («Дивні кити»). За словами Ахмеда, проєкт коштував 300 доларів. Основні витрати полягали у сплаті комісії аукціону.

Після запуску в липні всю колекцію розпродали за дев’ять годин, і Ахмед зробив більш ніж 80 ефірів за один день. Оскільки він тримає свої прибутки в ефірі, ця сума варта понад 255 тис. доларів за теперішніми цінами.

Потім він заробив додаткові 30 ефірів на суму понад 95 тис. доларів на ринку перепродажу, оскільки Ахмед заробляє 2,5% роялті за кожен вторинний продаж.

Наразі китів продали й перепродали на загальну суму у 1,357 ефірів – приблизно $4 231 тисяч.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
nft
Ми в Телеграмі
підписуйтесь