Спецпроєкти

В Україні запустили сайт для батьків про безпечне використання технологій — Google Families


Компанія Google запустила сайт для батьків і дітей про безпечне використання технологій – Google Families.

Що корисного пропонує сайт?

Це вебресурс для батьків, які хочуть навчити дітей безпечно користуватися Інтернетом, налаштувати батьківський контроль або знайти якісний контент для сімейних розваг.

На сайті є чотири розділи:

Батьківський контроль

Тут зібрані інструменти, що допоможуть батькам встановити для дитини правила користування гаджетами та Інтернетом.

Також тут є інструкції про функції батьківського контролю, вбудовані в продукти Google, зокрема YouTube Kids чи режим батьківського контролю на YouTube, як налаштувати батьківський контроль у Google Play або як приховати результати відвертого характеру з допомогою Безпечного пошуку.

Безпека в Інтернеті й цифровий добробут

Тут зібрані ресурси та інструменти, які допоможуть батькам і дітям навчитися екологічно й безпечно користуватися Інтернетом. Наприклад, статті про те, як зробити онлайн-ігри приємними й корисними; про відповідальне користування соціальними мережами; як знаходити корисний контент.

Розваги для всієї сім’ї

Тут можна знайти різні ресурси про науку, культуру, дослідження світу тощо, які будуть цікавими всій родині.

Інструменти для навчання

Тут зібрані застосунки й платформи, які можуть допомогти в навчанні. Також тут є багато корисної інформації для вчителів, яка може допомогти їм організувати роботу та знайти підхід до кожного учня.

«Ми постійно співпрацюємо з дітьми та підлітками, батьками, урядами, лідерами галузі та експертами в галузі конфіденційності, безпеки дітей, благополуччя та освіти для створення кращих, безпечних продуктів для дітей та підлітків. Сподіваємось, новий сайт допоможе батькам та сім’ям більш впевнено користуватися сучасними технологіями й інструментами та зробити перебування дітей в Інтернеті більш безпечним», – зазначили в Google.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь