Спецпроєкти

IKEA створила бездротову зарядку, яку можна прикріпити під столом (відео)


Шведська компанія IKEA створила бездротову зарядку для телефона, яку можна прикріпити під столом.

Про це пише The Verge.

Як працюватиме ця зарядка?

Бездротова зарядка Sjömärke створена для того, щоб люди могли приховати зі столу зайві дроти та гаджети. Пристрій може заряджати телефон крізь стільницю з пластику або дерева товщиною від 8 до 22 міліметрів. Тому підходить майже до будь-якого столу.

Бездротова зарядка ідеально підходить для розміщення на столі, тумбочці та стелажі. Ви можете прикріпити її до внутрішнього боку стільниці або клейкою стрічкою, або прикрутити.

Також IKEA пропонує позначити місце на столі відповідними мінімалістичними наклейками.

У пристрої вмонтовано датчик контролю температури та потужності. Він сумісний з останнім базовим профілем потужності Qi 1.2.4, тому працюватиме в межах стандартної зарядки 5 Вт.

Однак зарядка не оснащена покращеними технологіями, як у Samsung, Google чи Apple.

У продаж бездротова зарядка надійде в жовтні у США та інших країнах світу. Її можна буде придбати в інтернет-магазині або офлайн. У комплект входитиме провід для живлення та клейка стрічка.

Вартість зарядки – 40 доларів.

Ми розповідали все, що потрібно знати про бездротові зарядки й що таке профіль потужності Qi.

Також нагадуємо, що Motorola представила бездротову зарядку, яка підживлює чотири смартфони одночасно. Зарядка має 1600 мікроантен і роздає заряд навіть через перешкоди, наприклад, папір чи шкіру. Проте задля безпеки зарядка вимикатиметься, якщо в її радіусі з’явиться людина.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь