Спецпроєкти

Lunchtime: найкращі 10 пропозицій у закладах Києва


Зазвичай під час ланчів розв’язують найважливіші робочі питання та укладають сотні важливих угод. Редакція bit.ua зібрала топові ресторани в центрі Києва, які допоможуть не лише позбутися голоду, а й зустрітися з  партнерами або колегами в затишній атмосфері.

Остання Барикада

Остання Барикада – це мистецько-гастрономічний простір, місце зустрічі вільних людей – представників нового покоління, народженого трьома модерними українськими революціями. Заклад входить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В обідній час тут подають різноманітні борщі, бургери з котлетою з яловичини або ж рваним м’ясом козеняти. Серед напоїв: узвар, томатний сік, морс, карпатський чай. Ланч-меню – за посиланням.

Де шукати: Майдан Незалежності, 1, біля Лядських воріт

Середній чек: від 159 грн

Години роботи: 12:00-16:00

BEEF м’ясо & вино

Ресторан преміумкласу в серці Києва. Спеціалізацією закладу є поєднання м’яса й вина. У меню представлена ​​американська та європейська кухні. Акцент кухарі роблять саме на м’ясі. Відвідувачам пропонують ланч-меню: дві страви та напій або три страви та напій. Докладніше ознайомитися з позиціями в меню можна за посиланням.

Де шукати: вул. Шота Руставелі, 11

Середній чек: від 380 грн

Години роботи: з 12:00 до 16:00

DOM №10

Будинку, у якому створений цей сімейний ресторан, уже понад два століття. На обід заклад пропонує овочевий суп або курячий бульйон із тюфтельками, різноманітні салати, запечену рибу або курку з гарніром. Ресторан гарантує різноманітність та свіжість продуктів, адже купують їх на базарі, як два століття тому. Випічка тут власного виробництва: пиріжки з м’ясом і тушкованою капустою, класичні круасани. Бізнес-ланч меню – за посиланням.

Де шукати: вул. Спаська, 10 (Контрактова площа)

Середній чек: від 285 грн

Години роботи: 12:00-16:00 (пн-нд)

Chicken Kyiv

Заклад створений у ретро-стилі й належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Родзинкою Chicken Kyiv є подача страв та демократичність цін. Щодня меню ланчів змінюється. Воно зазвичай складається із супу або салату, котлет або ж відбивних та гарніру. На додачу – хліб і компот. З денним меню можна ознайомитися на сайті, що оновлюється щотижнево або безпосередньо в ресторані.

Де шукати: вул. Хрещатик, 15/4

Середній чек: від 159 грн

Години роботи: 9:00-23:00 (пн-нд); 12:00-16:00 (ланчі)

Хінкалі

Ресторан традиційної грузинської кухні в серці Києва. Окрім звичних грузинських страв, тут можна самостійно скласти собі бізнес-ланч. Скуштувати український борщ грузинського зразка, а також салат та основну страву. З приємного – ще й мати знижку на десерт. Ресторан займає велику площу й дозволяє розмістити до 50 відвідувачів, а також надає можливість замовити страви із собою. Ланч-меню дивіться на сайті.

Де шукати: вул. Шота Руставелі, 4

Середній чек: від 155 грн

Години роботи: 11:00-23:00 (пн-нд); 12:00-16:00 (ланчі)

Gastro Bar N7

Це стильний коктейльний бар із гастрономічним акцентом, що пропонує з понеділка по п’ятницю, з 12:00 до 16:00, бізнес-ланчі. Їх можна вибирати самостійно з трьох доступних варіантів. Клімат Gastro Bar N7 підійде для ділових зустрічей, гучних вечірок, а також для сімейної вечері. Історія бару пронизана легендами та купою цікавих історій про самого Джека Деніелса, який є покровителем цього місця. Концепція повністю заснована на любові до американського віскі та його історії.

Де шукати: вул. Пушкінська, 9А

Середній чек: від 130 грн

Години роботи: 12:00-00:00 (пн-нд); 12:00-16:00 (ланчі)

Carpaccio

Ресторан, який із повагою ставиться до традицій італійської кухні, але не боїться експериментувати та доповнювати класичні рецепти. Carpaccio пропонує ланчі в будні на вибір із двох або трьох страв. Ресторан дає можливість також оформити ланч-карту в адміністратора та отримати 5 та 10 ланчів у подарунок (деталі – у менеджера). Ланч-меню – за посиланням.

Де шукати: вул. Софіївська, 14

Середній чек: від 149 грн

Години роботи: 12:00-23:00 (пн-нд); 12:00-15:00 (ланчі)

Італієць із Бейрута

Ресторан італійської та ліванської кухонь «Італієць із Бейрута» належить дійсно італійцеві. А саме шеф-кухарю ресторану, Далі, який частину життя прожив також у Бейруті й тільки згодом перебрався до Києва. У цьому історичному ресторані в будні можливо замовити бізнес-ланчі. Гостям пропонують дві страви на вибір, які доповнять комбучею. Деталі дивіться за посиланням.

Де шукати: Ярославський провулок, 1/3Б

Середній чек: від 139 грн

Години роботи: 12:00-23:00 (пн-нд); 12:00-16:00 (ланчі)

Барсук

Це демократичний гастрономічний заклад із «комфортною» космополітичною їжею. Саме із цього гастробару почалась історія сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. У ресторані «Барсук» на Бессарабці є два поверхи, які можуть вмістити близько ста гостей. Заклад працює за принципом гастробару: тут подають сніданки весь день, космополітичну їжу та коктейлі. Ланчі в ресторані доступні в будні, а меню, як й у всіх закладах Дмитра Борисова, оновлюється щонеділі. Ланч-меню – за посиланням. 

Де шукати: Бессарабська площа, 7

Середній чек: від 149 грн

Години роботи: 9:00-23:00 (пн-нд); 12:00-16:00 (ланчі)

Gastronom food&wine bar

Заклад в історичному центрі столиці, який працює у форматі ресторану, контактного винного бару та гастролавки. У будні з 12:00 до 16:00 у ресторані можливо замовити бізнес-ланчі. Гості можуть вибрати різні комбінації: салат із першою стравою; салат з основною стравою; першу та основну страви; салат, першу та основну страви. Шукайте ланч-меню за посиланням.

Де шукати: вул. Володимирська 61/11

Середній чек:  від 140 грн

Години роботи: 10:00-23:00 (пн-нд); 12:00-16:00 (ланчі)

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь