Спецпроєкти

ТОП фітнес-браслетів до 2 000 та до 6 000 гривень


Фітнес-браслет – це не тільки зручно та стильно, а й корисно – ви можете контролювати кількість витрачених калорій, пульс, тиск, пройдену відстань та багато іншого. З кожним роком виробники додають ще більше нових функцій, удосконалюють старі. 

Отже, ви хочете придбати новий фітнес-браслет та вже встигли загубитись у виробниках та характеристиках? Скористайтесь підбіркою найактуальніших фітнес-браслетів 2021 року.

ТОП фітнес-браслетів до 2 000 грн

Honor Band 6 

Зручний та функціональний. Завдяки дисплею у 194х368 пікселів ви зможете з легкістю та комфортом читати повідомлення та будь-яку інформацію з екрана. На відміну від більшості аналогів, Honor Band 6 має кнопку на боці корпусу, яка повертає користувача на головний екран. Браслет підтримує рекордні 96 спортивних режимів. Наприклад, їзда на велосипеді, плавання у басейні, заняття на тренажері для греблі та багато іншого.

Вартість*: 1130–2063 грн

Xiaomi Mi Band 6

Фітнес-браслети від Xiaomi вже стали класикою в цій категорії. Вузький, 1.56-дюймовий дисплей додасть витонченості вашому образу. З цим девайсом ви зможете відстежувати рівень кисню в крові, вимірювати пульс, а в разі відхилення від норми система попередить про ризик. Браслет має 30 спортивних режимів, а отже можна виконувати фізичні вправи та отримувати звіт про досягнутий результат.

Вартість*: 1049–1499 грн

Huawei Band 4 Pro

Багатофункційний помічник з креативним дизайном. Ось що можна сказати про Huawei Band 4 Pro. Для ремінців виробник використав такі кольори як рожеве золото, червоний, графітовий чорний. Ви зможете обрати той, який підходить вам.

Девайс буде відстежувати 11 видів активностей та збирати показники з тренувань. На основі зібраних даних вам запропонують рекомендації для підвищення продуктивності фізичних активностей.

Вартість*: 968–1368 грн

Samsung Galaxy Fit 2 

Цей ґаджет автоматично визначає один з п’яти видів тренувань, відстежує основні показники та прогрес активності. Вам потрібно лише зосередитись на якісному виконанні вправ. 

Як і більшість відповідних фітнес-браслетів, Samsung Galaxy Fit 2 захищено за стандартом 5 АТМ. Ви можете сміливо займатись плаванням та не боятись намочити браслет, коли миєте руки. Завдяки збільшеній місткості акумулятора браслет може підтримувати роботу протягом 21 дня.

Вартість*: 1080–1199 грн

Amazfit Cor

Надійний помічник у повсякденному житті та під час фізичних навантажень. З цим ґаджетом ви зможете контролювати кількість серцевих скорочень, витрати енергії, пройдену відстань. Корпус браслета виконано з полірованої сталі. Це не тільки створює благородний вигляд, а й дає якісний захист від механічних пошкоджень та проникнення води.

Вартість*: 1379–1594 грн

Lemfo F07

Цей мініатюрний ґаджет підійде будь-кому: як спортсмену, так і офісному працівнику. Основний функціонал – вимірювання таких показників як пульс, тиск, насиченість крові киснем. Також браслет рахує витрачені калорії та пройдену відстань. Практичний ремінець зручно сяде на вашу руку, через маленьку вагу пристрою ви навіть його не помітите. А отже він не завадить вам ні під час фізичних навантажень, ні у повсякденному житті.

Вартість*: 995–1969 грн

ТОП фітнес-браслетів до 6 000 грн

Garmin Vivosmart 4

Стильний аксесуар для відстежування показників здоров’я та активності. 

Кнопка, що повертає на головний екран – зручна характеристика пристрою, адже зазвичай виробники її не додають. Garmin Vivosmart 4 має розширені функції моніторингу сну, в тому числі фази швидкого сну. Також ґаджет вимірює рівень сатурації кисню в крові у нічний час, що дає змогу максимально ефективно слідкувати за власним здоров’ям.

Вартість*: 2983–4536 грн

Polar A370

Цей новий та сучасний ґаджет має функцію комбінованого керування – сенсор та механічна кнопка. Модель представлена у трьох базових кольорах – чорний, білий та помаранчевий. Ремінець виконано з високоякісного силікону.

Пристрій може вимірювати ваш пульс у режимі 24/7 та повідомляти про відхилення від норми. Завдяки комбінованій роботі з GPS у вашому смартфоні, POLAR A370 може вимірювати темп, швидкість та пройдену відстань під час бігу або ходьби.

Вартість*: 2699–3890 грн

Axis HR Asphalt Small 

Цей фітнес-браслет відрізняється привабливим дизайном та зручним ремінцем з регулюванням розміру. Ґаджет володіє розширеною функціональністю і дозволяє контролювати серцеві скорочення, денну активність з наданням статистики. Завдяки цьому пристрою ви можете вести підрахунок спожитих та витрачених калорій, відстежувати кількість кроків, пройдену дистанцію, режими сну та багато іншого.

Вартість*: 5720–6380 грн

Fitbit Charge 4 Special Edition

Це фітнес-браслет, головне завдання якого допомогти стежити за своєю фізичною активністю протягом дня і під час тренувань. Він має вбудований оптичний пульсометр, пульсоксиметр, тонометр, крокомір. Також Fitbit Charge 4 має кілька попередньо встановлених режимів для визначення фізичної активності, вбудований NFC і GPS. Браслет зберігає детальні дані про рух і пульсі протягом 7 днів, а також щоденні результати тренувань протягом 30 днів, що дозволяє аналізувати результативність занять. 

Вартість*: 5199–5703 грн

*Вартість вказано за даними онлайн сервісу із порівняння цін станом на 15 вересня 2021 року.

Раніше ми публікували ТОП додатків, які допоможуть покращити пам’ять, а також добірку корисних ґаджетів для сучасних школярів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь