Спецпроєкти

Маєте проблеми з концентрацією? Ось ТОП додатків, які допоможуть покращити пам’ять


Не виходить згадати назву кафе, куди хотілося запросити друзів; з голови вилетіло ім’я улюбленої вчительки чи дата важливої зустрічі? Це свідчить про брак концентрації. Ми вже писали про те, як це пов’язано з пандемією – тепер зібрали додатки, які допоможуть тренувати пам’ять.

Додатки для покращення концентрації

Elevate

За допомогою ігор і завдань у додатку ви зможете розвивати логічне мислення, відточувати навички розв’язання задач, тренувати усну мову, аналізувати прочитане й розвивати мозок.

У безплатній версії додатку доступні три режими тренування мозку. Якщо сплатити підписку – відкриються всі 14.

Додаток доступний для користувачів Android та iOS.

Brain Wars

Додаток, що оцінює рівень вашої пам’яті, швидкість мислення й інші розумові здібності. Це робиться завдяки змагальним мінііграм: ви під’єднуєтеся до випадкового суперника, де змагаєтесь за звання найрозумнішого.

У підсумку змагання додаток показує статистику за всіма параметрами.

Додаток безплатний і доступний для користувачів Android та iOS.

Peak

Додаток, що був розроблений сумісно з передовими науковцями. Він має більш ніж 45 головоломок для розумових тренувань. У Peak ви знайдете: щоденні тренування для загострення пам’яті, уваги, розв’язання рутинних проблем, психічної спритності, координації та контролю емоцій. Чим довше ви граєте, тим вищі складність і рівень тренувань.

Додаток безплатний і доступний для користувачів Android та iOS.

Einstein

Тренувати мозок можна в компанії відомого вченого – Альберта Ейнштейна. Додаток містить вправи, що допоможуть активізувати роботу мозку й тримати його в тонусі. Додаток був розроблений разом із доктором Кавасіма – японським нейробіологом, який має великий досвід у розкритті потенціалу мозку. Тут також є режим, що розрахований на декількох користувачів – тож робити розумові вправи можна разом із друзями.

Додаток можна придбати за $2,99, він доступний для користувачів Android та iOS.

NeuroNation

Ефективно покращуйте роботу мозку за допомогою німецького наукового проєкту NeuroNation. Створіть особистий план занять для мозку та розширте власні можливості. Перед початком користування додатком вам запропонують пройти тестування, де ви дізнаєтеся про власні розумові особливості.

Згодом ви зможете самостійно вибрати, які навички хочете покращити, вивчити чи потренувати.

Додаток безплатний (проте є платний контент) і доступний для користувачів Android та iOS.

Geist

Ще один вдалий спосіб, аби наситити мозок – додаток пропонує 24 гри, що захоплюють надовго. Ігри містять понад 700 різних рівнів і 4 заспокійливі вправи на усвідомленість, що зменшують стрес і відновлюють душевну рівновагу. Статистика показуватиме ваші переваги й потенціал для поліпшення та подальшого розвитку здібностей.

Додаток безплатний (проте є платний контент) і доступний для користувачів iOS.

Math 42

Пазли для тих, хто вважає себе любителем математичних вправ. Додаток гарненько розімне ваш мозок і допоможе випробувати аналітичні здібності.

Додаток безплатний і доступний для користувачів Android та iOS.

DOOORS

Мета гри – це за будь-яку ціну прорватися крізь заперті двері. Для цього додаток пропонує розв’язати складні головоломки, які будуть перевіряти вашу пам’ять, швидкість та кмітливість. Гра має 80 рівнів – вдалий варіант, якщо хочеться вбити час із користю.

Додаток безплатний і доступний для користувачів Android та iOS.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь