Спецпроєкти

Facebook змінює свою назву на Meta


Під час онлайн-конференції Facebook Connect Марк Цукерберг оголосив про зміну назви компанії.

Тепер вона називатиметься Meta.

Подробиці

Ребрендинг має на меті показати, що компанія – це давно не лише про одну соціальну мережу. Це й про WhatsApp, Instagram, Oculus та інші проєкти.

Компанія також хоче асоціюватися з метавсесвітом.

«Зараз наш бренд так тісно пов’язаний з одним продуктом. Але згодом, я сподіваюся, нас розглядатимуть як компанію-метавсесвіт», – заявив Цукерберг.

Також він додав, що компанія розвиватиме метавсесвіт, де об’єднаються технології та люди.

Тепер це нова назва та логотип компанії, але не самої соціальної мережі.

Нагадаємо, що нещодавно Facebook заявив, що планує найняти 10 тисяч інженерів для розробки метавсесвіту.

«Коли ми починаємо подорож до реалізації метавсесвіту, потреба у високоспеціалізованих інженерах є одним із пріоритетів Facebook. Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з урядами ЄС, щоб знайти потрібних людей та правильні ринки, щоб це просунути як частину майбутньої кампанії з підбору персоналу в регіоні», – заявили у Facebook.

Ми розповідали про метавсесвіт, де ми житимемо в майбутньому. Ми трішки зазирнули в майбутнє й пофантазували, який вигляд матиме прийдешній світ.

У досить близькому майбутньому спосіб взаємодії з інтернетом і сам інтернет зміняться. Замість сучасного «плаского» інтернету з’явиться об’ємний, а ми фізично опинимося всередині мережі, бачитимемо 3D-об’єкти та зможемо з ними взаємодіяти.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь