Спецпроєкти

Дивимося кліп на новий трек «Вдих» від українських граймерів «Тиск»


Грайм-колектив «Тиск» представив новий кліп на трек «Вдих». Це вже третій сингл від формації. До цього вийшли дебютні роботи «Легіт чек» і «Он тур».

Хто такі «Тиск»?

«Тиск» — це колаборація Антона Назарко та Алєкса Первухіна. Антон є учасником харківського об’єднання Some People (Ssweep, Rap.ua), а Алєкс — власник львівського вінілового лейблу Laconica. Команда утворилася в 2021 році і представляє полярно-різні місця України. Водночас їх об’єднує спільні настрої у музиці та текстах.

Що таке «Вдих»?

В музичному плані треку домінує настрій раннього грайму. Тустеповий біт (що запинається за допомогою свінгових алгоритмів), синтетичні духові і резонуючий бас.  На таку комбінацію ідеально лягають деструктивні емоції та голосові пасажі музикантів.

«Коли в інформаційному полі країни наступає момент, під час якого здається, що ми плавно повертаємось в старі дореволюційні реалії, настає час глибоко вдихнути і «на характер» зробити крок вперед», – так учасники «Тиску» описують меседж нового треку.

Лайви «Тиска» можна почути найближчих на вечірках формації 17 грудня в Харкові і 18 грудня у Львові, хедлайнером яких буде ключовий саундпродюсер і діджей британського грайму нульових и десятих – Plastician, якого ви можете знати по роботах з Skepta, P Money, Snoop Dogg, Xzibit.

Читайте також

У Києві відбудеться концерт-історія за мотивами «Гаррі Поттера» від LUMOS Orchestra

Слухаймо наше: українська музика, про яку ви могли не знати

Альфа-Банк разом з MONATIK проведе перший у світі онлайн-концерт у цифровому банку

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь