Спецпроєкти

Nostaligenta: вийшов новий реліз виконавиці Ready in LED


Вийшов новий реліз виконавиці Ready in LED. Трек отримав назву «Nostaligenta».

Ready in LED

З моменту появи у березні поточного року Ready in LED встигла привернути до себе увагу діджеїв, селекціонерів та слухачів з різних країн. Її дебютний «Unreal EP» високо оцінили DJ Harvey, Groove Armada, Jacques Renault, Crazy P, культовий радіоведучий Грем Парк і диско-редактор Mixmag UK Енді Вільямс. У своєму звучанні Ready in LED поєднує романтичне синт-диско, денс-поп у стилі Robyn або Kylie та яскраві сплески клавішних соло.

У рідному Києві Ready in LED вже встигла стати помітним явищем та влітку представила лайв-шоу, у центрі якого унікальний інструмент — 256-клавішний мікротональний keyboard Lumatone.

Лідер проекту — Оля Діброва зізнається, що за останні місяці записала кілька спільних треків із європейськими артистами. Перший з них — колаборація з Marcello Giordani з Marvin & Guy вже анонсована та вийде у лютому 2022 року на лейблі Slow Motion Records.

Новий реліз — «Nostaligenta»

Новий реліз Ready in LED — потужний італо-диско бенгер «Nostaligenta». Ретро-поп сингл, покладений на арпеджіо-бас у дусі Джорджо Мородера та Mr. Flagio з пронизливими синт-пасажами та гітарним соло. У кульмінації треку Оля переходить на фальцет, а трек починає нагадувати розгонистий спейс-рок. Вона повторює дві фрази: «Who can save the Universe?» і «Who takes sex to outer space?». Це слогани, які використовувалися на рекламних постерах для виходу фільму Роже Вадима про пригоди Барбарелли. Її сильний, сексуальний, жіночний образ, поміщений у небезпечний та холодний космічний простір, надихнув Олю на нову пісню.

Історія «Nostaligenta»

Втім, ця пісня має і свою власну фантастичну історію.

«Nostaligenta — вигадане слово. Це назва планети, про яку ми мріємо, хоч ніколи там не були. Ми прагнемо до неї та готові заради цього на ризикову космічну подорож, адже образ цієї планети так манить... Ми знаємо про неї тільки з розповідей наших предків», — пояснює Ready in LED.

Очевидно, що в її баченні планета Nostaligenta — це символ епохи 80-х, яку сама співачка не застала, але якою пронизана вся її творчість.

На підтримку релізу виходить і три ремікси. Легка дискофанк версія від поки що анонімного артиста Horny City — продюсера Soft Crimes з поклоном на адресу альбому Daft Punk — «Random Access Memories». Денсфлор-кілер з елементами ейсіду та трансу від італійського продюсера Fabrizio Mammarella. І відчужений та мрійливий ремікс від продюсера з Майамі Rigopolar.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь