Спецпроєкти

16 грудня стартує Synergy IT Business & IT Education: програма заходу


16-17 грудня в Києві відбудеться освітня IT-конференція Synergy. IT Business & IT Education. Це щорічний захід найбільшої профільної Асоціації «IT Ukraine», який драйвить розвиток IT-освіти та визначає вектори її розвитку.

Про конференцію

Конференція об’єднає понад 50 провідних спікерів в галузі IT-освіти. На учасників чекають 8 тематичних панелей, цілий день воркшопів від провідних IT-компаній, зона експозиції навчальних програм від бізнесу та освітніх закладів. Цьогоріч конференція проходитиме в двох форматах: онлайн та офлайн. Придбати квитки на офлайн формат та зареєструватися на онлайн формат можна за посиланням.

«Розвиток IT-освіти — це пріоритетний напрямок роботи Асоціації. Він дозволяє в перспективі підвищувати рівень освіченості українських розробників та тим самим розвивати одну з найбільш динамічних галузей економіки країни. З цією метою ми залучаємо усіх ключових стейкхолдерів до процесу розвитку IT-освіти в Україні. І конференція Синергія є найбільш потужною та ефективною платформою для цього» — розповідає Віце-президент Асоціації IT Ukraine з освітніх питань, Chief Learning Officer в Sigma Software Максим Почебут.

Програма заходу

Захід відбудеться 16-17 грудня. В перший день конференції, 16 грудня, на початковій платформі розглядатимуть такі питання, як  «Реформа ІТ-освіти. Стратегія, плани, підходи», «Високий попит на таланти. Нові виклики для ринку освіти» тощо.

Після 14:30 конференція розділиться на дві платформи: основну та ІІ сцену. На основній платформі обговорять нову реальність навчання і те, як змінюється кадровий потенціал не у ІТ-сфері. На ІІ платформі піднімуть питання неформальної освіти та цифрові канали комунікації, як майбутні освітні платформи.

17 грудня відбудеться онлайн-конференція, на яку обов’язково потрібно зареєструватись. Під час неї проведуть 5 воркшопів, що стосуються розвитку digital-середовища викладачів, тренди ІТ-освіти, способи навчати студентів технологіям тощо.

Ексклюзивний спонсор Synergy. IT Business & IT Education 2021 — компанія EPAM Ukraine. Gold спонсор події — компанія SoftServe. Silver спонсори — компанії GoIT та GlobalLogic. Special Partner – Sigma Software.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь