Спецпроєкти

Google Play ігри офіційно з’являться у Windows


Компанія Google випустить застосунок Google Play Games, який дозволить запускати Android-ігри на ОС Windows. Застосунок з’явиться у 2022 році.

Про це повідомляє The Verge.

Деталі

Директор компанії з продуктів на Android Ґреґ Ґартрелл під час The Game Awards 2021 повідомив, що у 2022 році на Windows-комп’ютерах можна буде запускати ігри з магазину програм Google. Відтак, користувачі Windows зможуть грати в мобільні ігри на ноутбуках, планшетах і персональних компʼютерах.

Тож для того, аби грати в Android-ігри на Windows, варто буде лише завантажити застосунок та авторизуватися
зі своїм обліковим записом Google. Розробники зазначають, що гравці зможуть перемикатися між пристроями та продовжувати гру з крайньої збереженої точки.

Наразі Google готує абсолютно незалежний продукт. Адже, відомо, що зараз у Windows 11 є свій магазин Android-застосунків у кооперації з Amazon. Втім, у цьому застосунку обмежена кількість ігор та функціонал. Google анонсує щось масштабне.

За словами речника Google Алекса Гарсії-Каммерта, компанія самостійно розробила платформу Google Play Games і не зверталася по допомогу до Microsoft, BlueStacks або інших компаній.

Раніше м ирозповідали, що The Game Awards 2021 назвали найкращі ігри. Українець став найкращим кіберспортсменом.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь