Спецпроєкти

Google виплатить працівникам по $1600 як бонус за «дистанційку»


Google виплатить своїм працівникам по $1600 як бонус за дистанційну роботу. Гроші працівники отримають до кінця 2021 року.

Про це повідомляє Reuters.

Про бонуси

Компанія Google заявила, що в грудні виплатить додатковий бонус своїм працівникам в усьому світі, зокрема й розширеному штату стажерів.

Вона становитиме $1600 або еквівалентну суму в кожній країні. Відтак, бонус стане окремим доповненням до надбавки за роботу з дому та бонусу для підтримки благополуччя під час пандемії, які Google вже довгий час сплачувала своїм працівникам. Скільки загалом грошей виділили на такий проєкт, у компанії не уточнили.

Таке рішення компанія прийняла в зв’язку із відтермінуванням виходу працівників на роботу в офіси. На початку грудня на тлі появи нового штаму коронавіурсу Омікрон компанія відклала це рішення на невизначений термін.

Добробут Google

Навесні 2021 року у компанії провели внутрішнє опитування. Результати показали значне зниження добробуту співробітників за останній рік. Тому корпорація вирішила запровадити низку пільг, зокрема грошовий бонус у розмірі 500 доларів.

Читайте також

Google Play ігри офіційно з’являться у Windows.

Гра в кальмара і Холостяк: Google представив топ-запитів 2021 року в Україні. 

Google створив підручник для безпеки дітей в Інтернеті. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь