Спецпроєкти

LEGOLAND® Dubai та MOTIONGATE™ Dubai підготували нову святкову програму: що робити у святкових містечках


З 5 грудня по 8 січня Dubai Parks and Resorts перетворюються на святкові містечка. Що нового підготували для відвідувачів цьогоріч, розповідаємо та показуємо разом з Join UP! в матеріалі. 

Заходи LEGOLAND ® Dubai

У святковому містечку LEGOLAND® Dubai  можна прикрасити ялинку саморобними іграшками, зіграти в LEGO-лото, спробувати новорічні частування або приготувати їх власноруч, зустрітися із Сантою, сфотографуватися в тематичних зонах та побачити вистави за участі улюблених героїв голлівудських фільмів. 

За традицією, відвідувачі зможуть зібрати власну іграшку або подарунок із кубиків LEGO® та прикрасити ними 10-метрову новорічну ялинку. Біля неї можна буде сфотографуватися всією сім’єю та зробити пам’ятні кадри у справжніх санях Санти!

До речі, Санта та інші улюблені герої LEGO® будуть прогулюватися парком щодня, але точний час та місце їх появи невідомі. Цілком імовірно, що їх зможете побачити саме ви.

Діти зможуть не тільки скуштувати смаколики, але й взяти участь у майстер-класі з приготування капкейків та разом із батьками скуштувати три новорічні напої у The Café: фрапе «Різдвяне печиво», шоколадно-малинове та м’ятне моко.

Ще один приємний бонус для сімей діти їдять безплатно. У ресторані Caesar’s Pizza & Pasta Buffet за оплати страв для одного дорослого їжа для однієї дитини безплатна.

Сувенірний магазин The BIG shop теж не залишився осторонь новорічної метушні: з 12 по 31 грудня за будь-якої покупки від 299 дирхамів святкове пакування в подарунок. 

У магазинах The BIG shop і Minifigure Market можна придбати лімітовану колекцію мініфігурок LEGO, яка не продається більше ніде. Три фігурки на вибір коштують лише 50 дирхамів.

І кожен гість парку може отримати у подарунок лімітовану колекцію новорічних кубиків LEGO 2021!

Заходи MOTIONGATE™ Dubai

Святкові заходи у MOTIONGATE™ Dubai  триватимуть до 8 січня. Щодня, з понеділка по суботу, на майданчику Hollywood Theater відбуватимуться 25-хвилинні вистави: 

  • «Солодкий сюрприз Санти» історія містера Клауса, директора пекарні Північного полюса, який готує улюблені різдвяні частування Санти, щоб порадувати його після довгого дня доставки подарунків; 
  • «Божевільна іграшкова фабрика», що розповідає про подорож чарівних ельфів на відкриття нової іграшкової фабрики на Північному полюсі.

Із середи по суботу в зоні Центральної студії відбуватиметься парад популярних героїв парку та різноманітних шоу. Ця традиційна хода наприкінці дня – чудова можливість сфотографуватися з улюбленими персонажами.

У святкові дні в MOTIONGATE™ Dubai можна буде побачити 12-метрову ялинку, штучний снігопад та вулички, прикрашені гірляндами. 

Щодня з 16 години біля ресторану Supporting Rolls та Фермерського ринку працюватиме Нічний базар зі святковими частуваннями: імбирними чоловічками, кренделями, шоколадними булочками, мінібрауні, мафінами та штруделем.

А щочетверга, щоп’ятниці та щосуботи о 14:30 у ресторані Supporting Rolls діти зможуть взяти участь у кулінарному майстер-класі та спекти різдвяне печиво.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь