Спецпроєкти

Міша Кацурін та Антон Птушкін запустили спільне фуд-тревел шоу. Перший випуск — з Лівану


На Youtube-каналі «Міша Кацурін» вийшло нове фуд-тревел шоу, яке роблять ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін.

Про шоу

Формат простий: ресторатор та оператор подорожують світом і досліджують їжу. А протягом їхньої подорожі через призму їжі дізнаються країну, культуру та людей.

Перший випуск знімали у столиці Лівану — Бейруті. Туди хлопці вирушили з гіпотезою, що ліванська їжа є головною їжею Близького Сходу. Але матеріал виявився куди цікавішим і його виявилося набагато більше, ніж передбачали автори спочатку, тож в один випуск Міша та Антон не вмістилися, тому в січні вийде другий.

«Вперше я звернув увагу на ліванську кухню в Дубаї – будь-який смачний ресторан близькосхідної кухні там був ліванським. Потім прочитав, що американський travel and leasure назвав Ліван гастрономічним напрямком №1 у світі.

Потім прочитав, що табулі та хумус – ліванські страви. Почав з’ясовувати, чи це так. Загалом виявилося, що ліванська їжа це щось дуже цікаве. Звідси народилася гіпотеза, що ліванська їжа є головною їжею Близького Сходу. Полетіли перевіряти», – розказав Міша Кацурін для bit.ua.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь