Спецпроєкти

Monobank запустить мережу банкоматів у столиці вже на початку 2022 року


Банкомати monobank з’являться в Києві вже на початку 2022 року. Уже привезена пілотна партія обладнання та укладений контракт на банкомати.

Про це в інтерв’ю НВ розповів співвласник mono Олег Гороховський.

Деталі

Monobank закупив пілотну партію обладнання та уклав контракт на запуск банкоматів у столиці.

«Зараз ми пиляємо софт для них, і в першому кварталі, на мою думку, з’являться і банкомати monobank», – каже він.

Відтак Гороховський наголосив, що вони прагнуть зробити банкомати кеш-ін. Насамперед банкомати запрацюють у столиці, бо більш ніж третина клієнтів monobank – кияни.

«В Універсал Банку практично немає відділень, які працюють з великими сумами. Точніше, всі відділення Універсалу працюють із великими сумами, але в нього практично немає відділень (ми ж банк без відділень). А у нас досить багато вкладників, і вкладники мають великі суми. Це зручно для великих вкладників та для видачі великих сум вкладів. Особливо для внесення великих сум», – розповідає підприємець.

Окрім того, monobank зробив попереднє замовлення на еквайринг і вже зібрав 6000 заявок.

«Ми почали поступово виходити з попереднього замовлення і віддавати цей еквайринг клієнтам. Сьогодні це вже більше ніж 1300 клієнтів, які користуються нашим продуктом. Ми підключаємо і до наземного еквайрингу, і до інтернет-еквайрингу, а в грудні почали досить активно укладати договори на BNPL – вже близько 100 договорів укладено», – пояснює Гороховський.

Також Олег Гороховський анонсував систему buy now, pay latter. Вона дозволить оплатити продукт, але списання коштів відбудеться на 30-й день.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь