Спецпроєкти

В UNIT.City відкрився новий заклад від First Line Group


В інноваційному парку UNIT.City відкрився новий заклад від First Line Group. Ресторан Electron Corp. розташовано на першому поверсі кампусу B10.

Про заклад

Electron Corp. перший заклад на території інноваційного парку, у якому поєднані декілька форматів: кафе, street food, доставка, корпоративний сервіс, власне виробництво, кейтеринг та take away self-service. Заклад працює у будні дні з 9:00 до 20:00. Весь простір кафе можна використовувати як місце для корпоративів та тім-білдингів компаній-резидентів та гостей парку. Окрім основного кафе з посадкою, у закладі працює in-house обжарювальний цех, що створений у колаборації з Володимиром Задиракою та командою One love. Там планують проводити капінги (дегустацію кави) та тематичні заходи.

«Наш гість — це сучасна людина, яка живе та насолоджується життям в моменті тут і зараз. Це мешканець нового міста, який усвідомлено ставиться до харчування, любить комфорт та зручність. Йому важливо, аби було не лише смачно та корисно, але й водночас швидко», — каже ресторатор та засновник мережі First Line Group Дмитро Запорожець.

Меню

У меню — страви різних кухонь світу та сніданки в інтерпретації бренд-шефа First Line Group Вови Ташаєва, а також десерти і випічка власного виробництва. Барна карта складається з авторських коктейлів та різних видів вина. Коктейлі, поділені за тематичними блоками junior, middle та senior відповідають позиціям спеціалістів у IT-сфері, і є авторською розробкою шеф-бармена Олександра Родіонова.

Відкриття Electron Corp. — це логічне продовження співпраці між інноваційним парком UNIT.City та мережею ресторанів First Line Group, яка почалася з розміщення на території двох фудтраків: з піцею та бургерами. Для корпоративних клієнтів працює програма лояльності, а для резидентів інноваційного парку — спеціальна система доставки по території інноваційного парку.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь