Спецпроєкти

6 українських стартапів візьмуть участь на конференції в Техасі


6 українських стартапів візьмуть участь на конференції South By Southwest у Техасі.

Про це пише Мінцифри.

Чому це важливо?

South by Southwest – це міжнародна конференція про важливі досягнення в галузі технологій, інновацій, культури та інших напрямів. Щороку захід відвідує понад 70 тис. людей і бере участь близько 10 тис. компаній. Конференцію відвідує багато відомих людей, серед них є Ілон Маск, Марк К’юбан, Барак Обама та інші.

6 українських стартапів візьмуть участь у South by Southwest за програмою Ukrainian Corner (український стенд стартапів). Загалом до конкурсу на участь приєдналося 60 стартапів. Обрані переможці отримають стенд і поїдуть у Техас, їм забезпечать покриття витрат на переліт та проживання, а також квитки.

Хто візьме участь?

FRAMIORE

Це екологічний бренд жіночого одягу з власним виробництвом одягу та науково-дослідним центром текстильних виробів і технологій.

Effa

Стартап спеціалізується на виробництві екологічних продуктів особистої гігієни, наприклад зубні щітки.

FlashBeats

Команда розробила мобільний застосунок для синхронізації тисячі ліхтариків на смартфонах, за допомогою якого можна створювати дивовижні світлові шоу на спортивних / музичних подіях та домашніх вечірках.

deep3dstudio

Стартап створює фотореалістичних персонажів на основі 3D-сканування голови та всього тіла людини.

Proof-of-Love

Стартап, що розробляє продукти на основі блокчейну для метавсесвіту в галузі моди. Він перетворює стару систему моди на нову, орієнтовану на WEB3, створюючи відповідність між творцем та венчурними інвестиціями.

SPOKK

Стартап, який пропонує страхування у смартфоні ваших домашніх улюбленців. Він надає всі доступні продукти мікрострахування та повний спектр послуг онлайн.

«Засновники стартапів з відкритим і позитивним мисленням легко компенсують та надолужують брак досвіду та навичок. Ставати відкритішим до світу стартапам допомагають участь у міжнародних конференціях, а подія SXSW – це конференція найвищого світового рівня, що обов’язково відкриє великі можливості та сприятиме новим ідеям у засновників для створення продуктів світового рівня», – заявив керівник платформи Ukrainian Tech Ecosystem Антон Мельник.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь