Спецпроєкти

Інтерактивна мапа всіх бомбосховищ та укриттів Києва


Київська міська державна адміністрація розробила детальну інтерактивну мапу всіх бомбосховищ та укриттів міста Києва. Її можна подивитися нижче або відкрити в новому вікні за посиланням

Нагадаємо, що в Україні створили брошуру з практичними порадами, як діяти в разі надзвичайної ситуації або війни.

Завантажити брошуру можна за посиланням.

Практичні поради розробляв Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки разом із Державною службою з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони, Апаратом Головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями.

Брошура розповсюджується онлайн і в друкованому вигляді. Всі охочі можуть надрукувати примірники та розповсюдити їх. 

«Гібридна війна у ХХІ сторіччі – це не лише про обстріли – артилерійські чи зі стрілкової зброї. Ворог здійснює атаки в інформаційному просторі, намагаючись послабити нашу здатність чинити опір. 

Саме тому кожен із нас має знати прості правила: якій інформації довіряти, які джерела слухати, як відрізнити фейк від правди та як не потрапити на гачок дезінформації. Всі ми маємо нести колективну відповідальність за безпеку нашої країни. І коли армія робить все можливе і неможливе на передовій, ми – у тилу – маємо все зробити, щоб голова залишалася ясною, а у разі надзвичайної ситуації кожен з нас мав чіткий алгоритм дій, щоб ефективніше впоратися з кризою та зменшити негативні наслідки», – підкреслив Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь