Спецпроєкти

Одна з найкращих у світі: в Meta написали про українську студію FFFACE.ME, яка створює AR-контент


Meta на офіційній сторінці в Instagram виклала пост про українську креативну студію FFFACE.ME. Техногігант вніс українців до списку найпомітніших гравців в індустрії AR-контенту. 

Про це розповів співзасновник компанії Дмитро Корнілов на своїй сторінці у Facebook. 

«Два роки тому ми почали те, що зараз стало мейнстрімом, і як же радісно перейти від статусу “піонери” до статусу “лідери світового рівня”», —  написав Корнілов. 

Що це за компанія? 

У 2020 році FFFACE.ME стала першою в Україні компанією, що почала створювати цифровий одяг. В компанії наголошують, що сьогодні важливо, як одяг виглядає в digital, а не в реальності. Водночас дизайн у моді переміщується з фізичного світу в цифровий, і одяг має отримувати цифрові реакції. 

Окрім цифрового та напів цифрового одягу, FFFACE.ME працює над фільтрами Instagram, TikTok, Snapchat для різноманітних брендів. 

Влітку 2021 року компанія також першою в Україні створила цифрову fashion інфлюенсерку в Інстаграмі. Вона може знімати фото та відео, постити сторіз, тестувати Інстаграм-фільтри, подорожувати, брати участь в івентах, зустрічатися з будь-якими людьми, а також виходити у прямі етери.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь