Спецпроєкти

В Amazon показали перший тизер серіалу за мотивами «Володаря перснів» – відео


Amazon prime video представив перший тизер серіалу за мотивами «Володаря перснів» й оголосив назву шоу.

Про це пише The hollywood reporter.

Що відомо про серіал?

Очікувана з нетерпінням багатосезонна драма за мотивами історії про «Володаря перснів» має назву The Rings of Power («Персні влади»).

За словами шоуранерів серіалу, вони хотіли назвати серіал так, щоб назва «могла б жити на корінці книжки поруч з іншими класичними творами Джона Толкіна».

У першому тизері не показали кадрів із серіалу, але зобразили момент створення 20 перснів влади за допомогою різних природних елементів. Окрім того, невідомий голос розповідає, для кого створені ці персні:

Три – ельфійським владикам у підзорну межу,
Сім – для гномів, що панують у підгірному просторі,
Дев’ять – смертним, чий вивірений термін і доля
Й одне – Володарю на чорному престолі
У Мордорі, де віковічна пітьма.

Дії серіалу розгортатимуться в другу епоху Середзем’я до появи єдиного персня у «Володаря перснів».

«„Персні влади“ об’єднують усі основні історії Другої Епохи Середзем’я: кування кілець, піднесення Темного Лорда Саурона, епічна історія Нуменора та останні союзи ельфів і людей. До цього часу глядачі бачили лише на екрані історію „Єдиного персня“, але до того перснів було багато… і ми раді поділитися епічною історією про всіх них».

Перший кадр «Персні влади»

Цікаві деталі

Назва серіалу разом із тизером зосередженні на куванні перснів. Автори натякають на те, як створення перснів було пов’язане з появою зла, яке давно дрімає, у світі та з подальшими труднощами, з якими люди, ельфи та гноми зіткнуться в майбутньому.

У тизері не використовують комп’ютерну графіку – натомість автори зняли справжній процес плавлення металу (мідь та алюміній) на камеру Phantom Flex 4k за частоти 5 тисяч кадрів на секунду. Для мерехтіння металу використали спеціальний пил, аргон і рідкий водень.

У першому сезоні буде вісім епізодів, які виходитимуть раз на тиждень на Prime Video. Amazon загалом анонсував п’ять сезонів серіалу, загальний бюджет якого становить близько мільярда доларів.

Прем’єра запланована 2 вересня 2022 року.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь