Спецпроєкти

TikTok тестує нову функцію поширення відео


TikTok тестує нову функцію «репост». Завдяки цій кнопці користувачі зможуть поширювати відео на платформі.

Про це повідомляє TechСrunch.

Про функцію

Соціальна мережа TikTok створила нову кнопку – «Репост». Вона розмішена в меню «Поділитися». Раніше через цю функцію відео можна було надсилати друзям у приватні повідомлення. Водночас, на відміну від ретвіту, опубліковані відео не відображатимуться в профілі користувача – лише в каналах його друзів для «Для вас».

«На відміну від ретвіту у Twitter, опубліковане відео не відображатиметься у вашому профілі TikTok – воно лише надсилає відео у стрічки ваших друзів „Для вас“. Замість того, щоб ділитися відео з друзями безпосередньо, кнопка „Repost“ рекламує відео вашим друзям у TikTok», – пояснюють у виданні.

Клавіша доступна не у всіх TikTok

Важливо, що нова кнопка «Repost» переміщує відео лише у стрічки користувачів, які стежать одне за одним. Окрім того, якщо ви відкриєте відео, наприклад у папці «Вхідні» в TikTok із папки друга, то не побачите там кнопки «Зробити репост». Кнопка з’являється тільки у відеороликах, з якими ви стикаєтеся, коли переглядаєте в застосунку свою стрічку рекомендацій. Окрім того, за даними видання, деякі користувачі бачать кнопку «Рекомендувати» замість «Repost», бо «TikTok усе ще грає з мовою, яку хоче використовувати».

Розробники соціальної мережі вважають, що цей спосіб зможе підвищити популярність відео, яке вам уже рекомендував алгоритм, і нова функція забезпечить користувачам зручний спосіб взаємодії з відео TikTok та повторного обміну ними.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь