Спецпроєкти

17 лютого відбудеться нова IT FuckUp Night: про свої невдачі розповідатимуть топи Uklon, Portmone.ua та Маркетплейс Епіцентр


Вечори IT FuckUp Night by EASE від Європейської асоціації програмної інженерії створені для того, щоб показати, що факапи не роблять із нас невдах, вони стають лише новою відправною точкою розвитку. Під час таких зустрічей своїм досвідом провалів уже поділилися десятки відомих ІТ-бізнесменів, керівників проєктів, топменеджерів, засновників та стартаперів. 

Уже 17 лютого о 19:00 в UNIT.City відбудеться нова вечірка IT FuckUp Night by EASE, на якій зберуться власники та топменеджери відомих компаній. Вони розкажуть аудиторії свої історії невдач та поділяться досвідом перетворення рокових помилок у головні уроки свого життя. 

Спікери: 

Віталій Дятленко, CTO та CO-Founder UKLON, розкаже про досвід запуску реферальної програми, як перевіряти свій ІТ-продукт у бойових умовах серед мільйонів користувачів та чому «переїхати у хмари» не так вже й просто.

Артем Шевченко, CEO Маркетплейс Епіцентр, розповість про випробування, які пройшла його команда під час впровадження інноваційних рішень.

Дмитро Басов, CEO Portmone.ua, поділиться досвідом запуску нових проєктів сервісу та розкаже, скільки може коштувати кожна наступна помилка.

Модератор вечора: IT-бізнесмен та президент EASE Владислав Савченко.

Формат події: вечірка
Дрес-код: cocktail
Фото- та відеознімання

Квитки за посиланням

«Цього разу цікаво буде саме тим, що всі спікери керують проєктами міжнародного рівня і мають дуже різну експертизу. Почути чесні історії факапів від таких людей – неоціненно», – зазначає Любов Мочалова, CEO Асоціації EASE.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
IT
Ми в Телеграмі
підписуйтесь