Спецпроєкти

Аферист із Tinder працює над власним шоу про знайомства


Аферист із Tinder Шимон Хают, більш відомий як Саймон Левієв, працює над власним шоу про знайомства. 

Про це пише Е! News.

Коротко про афериста

Ізраїльський шахрай Шимон Хают видавав себе за сина «короля діамантової індустрії» Льва Левієва, або агентом Моссаду, або торговцем зброєю.

Щоб обкрадати жінок він вигадав собі ім’я Саймон Левієв і розповідав, що дуже багатий, але його робота небезпечна, тому його життю можуть загрожувати. Під таким ім’ям він зареєструвався в Інстаграмі та Тіндері. Він шукав жінок і вливався до них у довіру. Дарував дорогі подарунки і возив у подорожі. Але згодом дівчата дізнавалися, що його життю загрожує небезпека, тому щоб врятувати свого коханого, вони позичали йому гроші і брали кредити у банках.

Звісно, ті гроші Саймон ніколи не віддавав, а натомість знаходив наступну жертву і, за гроші попередніх дівчат, возив її у подорожі та дарував подарунки.

Саймов виглядав вишукано, постив в інстаграмі фотографії з літаків, красивих місць та хизувався своїм стилем.

Загалом він обдурив жінок по всьому світу на 10 мільйонів доларів. У 2019 році його навіть заарештували, але через пандемію, він просидів у в’язниці 5 місяців і вийшов на волю.

Про афери Саймона Левієва компанія Netflix зняла документальний фільм «Аферист із Tinder» (Tinder Swindler). У фільмі Сесілі Шредер Фьєллхой і Пернілла Сьохольм звинуватили Саймона в тому, що він взяв у них тисячі доларів після першої зустрічі на побаченні. Проте йому не пред’явлено звинувачення в будь-яких злочинах, пов’язаних з його нібито стосунками із Сесілі або Перніллою.

Авторське шоу про знайомства

Нещодавно стало відомо, що аферист підписав контракт з виконавчою продюсеркою реаліті Mama June: From Hot to Not Джиною Родрігес. Сама Родрігес опублікувала у сторіс плани Хаюта «написати книгу», «узяти участь у шоу знайомств» і «вести подкаст про знайомства».

Шимон Хают почав працювати над власним шоу після того, як 2 лютого був випущений документальний фільм Netflix. Поки що деталей про саме шоу немає. Проте у 2021 році він сказав ізраїльському каналу Channel 13 News: «Мене образили за те, чого я ніколи не робив».

Також він зареєструвався на платформі Cameo і почав продавати свої відеозвернення до фанатів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь