Спецпроєкти

Amazon екранізує гру Life is Strange


Amazon Studios планує зняти фільм-екранізацію за мотивами гри Life is Strange від компанії Dontnod Entertainment. 

Про це пише Deadline.

Чому це круто?

Гра Life is Strange вийшла у 2015 році й стала хітом серед геймерів. Гра отримала безліч нагород і здобула визнання критиків. Це пригодницька гра в жанрі інтерактивного фільму, розділена на п’ять епізодів.

За сюжетом події розгортаються у 2013 році. Головна героїня 18-річна Максін Колфілд повертається до рідного міста Аркадія-Бей після п’яти років відсутності. Тоді й починаються пригоди головної героїні та усвідомлення своїх надприродних сил зупиняти час.

Що відомо про майбутній фільм?

Щоб екранізувати Life is Strange, компанія Amazon уклала угоду зі студією dj2 Entertainment. Нещодавно ця студія вже оголошувала про адаптацію відеоігри It Takes Two для кіно та телебачення.

Поки що деталі сюжету та акторський склад не розголошуються. Прем’єра відбудеться на Amazon Prime.

«Команда dj2 довгий час вірила, що відеоігри одного дня стануть неймовірним вихідним матеріалом для історій, розказаних на телебаченні та в кіно, і що лише відсутність любові та поваги до мистецтва спонукала до успішних адаптацій. Ба більше, для нас справді велика честь працювати в партнерстві з платформою Prime Video. Партнер, який справді підтримує нас, а також наші грандіозні амбіції, щоб розповідати найкращі міжнародні ігрові історії без обмежень», – розповів засновник dj2 Дмитро М. Джонсон.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь