Спецпроєкти

Logitech G випустила клавіатуру, яку полюблять усі українські геймери


Якісні та стильні комп’ютерні гаджети є надзвичайно важливими для вдалого геймінгу. Особливу увагу необхідно приділяти вибору зручної і надійної клавіатури.

Разом із компанією Logitech G ми розповідаємо про модель клавіатури G213 з українською версією клавіш. Ми продемонструємо, як це нововведення покращить перебіг гри для українських геймерів.

Зручність, швидкість та індивідуальність

В ігровій клавіатурі G213 використані мембранні клавіші Logitech G Mech-Dome, які мають чудовий тактильний відгук та стабільну високу продуктивність. Це дозволяє геймерам краще керувати ігровим персонажем та реагувати на події в грі. Стандартна висота і глибина ходу клавіш – 4 мм. Найголовніше те, що вони працюють майже безшумно.

Технологія LIGHTSYNC дозволяє вибрати індивідуальне налаштування кольору з більш ніж 16,8 млн відтінків для кожної з клавіш. Окрім того, ви можете регулювати рівень яскравості, який відповідав би вашому стилю та освітленості приміщення. Будьте унікальними, виділяйтеся серед інших гравців у команді.

Також клавіатура має спеціальні кнопки управління мультимедіа, які дозволяють зручно переглядати відео та контролювати музичний плеєр. Кнопки налаштовуються так, щоб можна було як перемикати композиції, так і змінювати гучність звуку. Не потрібно більше відволікатися на незручні моменти, нехай ваша гра приносить вам тільки задоволення.

Приємним бонусом буде присутність української розкладки, що дозволить швидко писати повідомлення тіммейтам рідною мовою.

Надійність понад усе

Також ця модель підійде тим, хто любить подорожувати та зручно грати за ноутбуком, лежачи на пляжі. Logitech G213 витримує високі навантаження й інтенсивне використання, а тому вона прослужить вам багато років.

Окрім того, нахил клавіатури можна відрегулювати за допомогою вбудованих підставок. Це дозволяє уникнути дискомфорту в зап’ястях, який часто виникає під час активної гри або роботи.

Саме адаптована для українського геймера розкладка клавіатури кардинально змінює досвід гри, оскільки тепер комунікація з тіммейтами стане набагато зручнішою. Вам не потрібно буде шукати необхідну клавішу, щоб набрати текст українською мовою. Це значно зекономить час під час напружених баталій.

Зараз на клавіатуру Logitech G213 до 15 лютого діє знижка 25%. Це чудовий баланс між якістю та ціною. Поспішіть і придбайте собі комп’ютерний гаджет майбутнього прямо зараз. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram