Спецпроєкти

Відверте YouTube-шоу «ебаут» запускає чоловічу версію: коли прем’єра?


Після трьох успішних сезонів команда жіночого шоу «ебаут», яке відверто розповідало про життєві, але табуйовані теми: секс, фемінізм, мастурбацію, бодіпозитив і ментальне здоров’я, запускає нову програму – чоловічий «ебаут».

Команда проєкту пояснює: вони зрозуміли, що трьох ведучих бракує для обговорення питань, які стосуються досвіду чоловіків.

Ведучими чоловічої версії «ебаут» стали:

  • Петро Заставний, продюсер гурту TVORCHI, ресторатор, ведучий подкасту «ФОП 3 групи Заставний П.Р.»,
  • Ігор Донскіх, наноінфлюенсер, довоєнний стиліст, контент-менеджер секс-шопу «INSIDE»,
  • Сергій Чирков, переможець Kyiv International Stand Up Comedy Week 2019, резидент «Підпільного стендапу», редактор та сценарист «#@)₴?$0».

Місія шоу – показати, що говорити прямо можна на будь-які теми. Ведучі заявляють, що готові запрошувати до цього діалогу всіх охочих. 

Серед тем, які планують обговорити в чоловічому «ебаут»: токсична маскулінність, мастурбація, шлюб, ЛГБТК+, емоції та ментальне здоровʼя, секс, зрада, залежності.

Ведучі також ділитимуться особистими історіями та обговорюватимуть інфоприводи, пов’язані з темою випуску. До дискусії залучатимуть експертів та інших гостей.

Прем’єра першого випуску чоловічого «ебауту» на тему «Чоловікам (не) потрібен секс» відбудеться 2 жовтня на офіційній сторінці шоу на YouTube.

Раніше ми повідомляли, що гурт LATEXFAUNA представив іронічний кліп напередодні виходу нового альбому.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь