Спецпроєкти

Гурт LATEXFAUNA представив іронічний кліп напередодні виходу нового альбому


LATEXFAUNA радують шанувальників ще однією новою відеороботою. Кліп «Cherkaschyna» вже можна подивитися – він допоможе дочекатися виходу нового альбому, який запланований вже на 30 вересня.

Пперший сингл з майбутнього альбому — «Bohun» — було присвячено історії небезпечного роману вінничанина з татарочкою. У новому треці «Cherkaschyna» LATEXFAUNA згадають про звабливих дівчат, що лишились незайманими в юні роки. А ще це пісня про останній день літа, коли вчорашні школярі вилетять з батьківського гнізда і полетять на «дизельному Ікарі» у великі міста.

За словами вокаліста Діми Зезюліна, знімання кліпу на «Cherkaschyna» стали для учасників гурту справжнім випробуванням:

«Ніхто з нас не займався танцями до цього. Ви це й самі можете помітити, подивившись кліп. А займатися по 4 години 4 рази на тиждень упродовж місяця — це вам не курей за бари брати та двері ковбасою зав‘язувати».

Режисером кліпу став ізраїльтянин Інді Хаїт. У відео він поєднав офісний екшн в дусі «Wherever I Go» OneRepublic та алюзію на культовий кліп Fatboy Slim «Weapon Of Choice» з карколомними танцями Крістофера Вокена. За танці, до речі, відповідала одна з найзатребуваніших хореографок в українському шоу-бізнесі Марина Кущова.

Новий альбом LATEXFAUNA «Senbernar» вийде 30 вересня на лейблі Moon Records.

Раніше ми повідомляли, що MEGOGO випустив два масштабні проєкти жестовою мовою.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь