Спецпроєкти

Донат замість вечірки: українська IT-компанія передасть кошти до «Повернись живим»


12 листопада виповнюється 10 років співпраці українських інженерів GlobalLogic разом з американською компанією Harmonic. Замість святкування команда ІТ-компанії GlobalLogic перекаже кошти фонду «Повернись живим». 

Подробиці

Американський офіс Harmonic створює продукти для компаній, що займаються відеоширокосмуговим зв’язком. З 2012 року розвивати ці технології допомагає українська компанія GlobalLogic. За цей час українська команда проєкту зросла більше ніж вдесятеро, а після початку повномасштабного вторгнення співпраця не зупинилась. Це один із найбільших проєктів ІТ-компанії GlobalLogic, до якого залучено більше 300 фахівців. 

До 10-річного ювілею співпраці інженери діляться, що особливо цінують проєкт за можливість працювати з сучасними технологіями та обмінюватися досвідом з міжнародними командами. 

«Святкування річниці відкладаємо, разом з тим вирішили з цієї нагоди підтримати ЗСУ. Адже саме завдяки збройним силам робота нашої української команди залишається можливою, а інженери можуть й надалі впливати на майбутнє стримінгових технологій», – зазначає директор з інжинірингу Артем Чурін. 

Гроші підуть на обладнання, яке допомагає рятувати життя військових, зокрема, тепловізійну оптику, квадрокоптери, автомобілі, системи захисту та розвідки. 

Кожен донат наближає Україну до перемоги. Раніше ми ділились добіркою перевірених фондів, які збирають кошти на допомогу ЗСУ.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь