Спецпроєкти

Ілон Маск пообіцяв відновити зупинені акаунти Twitter за певних умов


У соцмережі Twitter почнуть відновлювати тимчасово зупинені акаунти, повідомляє новий її новий власник Ілон Маск. Повертати акаунти почнуть вже з наступного тижня.

Подробиці

Раніше Маск публікував чергове опитування, цікавлячися думкою користувачів, чи варто апропонувати загальну амністію зупиненим акаунтам за умови, що вони не порушуватимуть закон і не займатимуться кричущим спамом. Більшість респондентів відповіли схвально.

Загалом до голосування долучилося більше 3 мільйонів користувачів.

Новий власник Twitter заявив, що активувати зупинені акаунти почнуть з наступного тижня. Поки точно не зрозуміло, яких саме акаунтів стосуватиметься амністія. Втім, за словами Маска, акаунти, які «порушили закон або займалися кричущим спамом», у соцмережі не відновлять.

20 листопада Маск розблокував акаунт колишнього президента США Дональда Трампа у твітері. Цю дію він також виправдав голосуванням користувачів у своєму опитуванні, чи варто повертати Трампу акаунт. 51,8% з понад 15 мільйонів респондентів відповіли позитивно.

На днях Маск заявив про створення «Twitter 2.0.». Під час презентації оновлень він наголосив,  що компанія буде шифрувати особисті повідомлення працювати над додаванням зашифрованого відео і голосових дзвінків.

Раніше співзасновник Tesla розсилав листи працівникам Twitter з оновленими правилами роботи, зокрема збільшенням робочих годин. Маск поставив співробітникам ультиматум – або вони погоджуються на правила до певного часу, надсилаючи підтвердження, або вважаються звільненими. На знак протесту кілька сотень  працівників заявили, що йдуть з твітеру – і великі американські компанії вже оголосили про готовність їх найняти.

Сам Маск теж шукає нових співробітників після масштабних звільнень. Повідомляється також, що він зустрічався з деякими провідними працівниками, щоб спробувати переконати їх залишитися.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь