Спецпроєкти

«Україна без сміття» анонсувала продаж ресайклінг-блокнотів


«Україна без сміття» анонсували старт продажів блокнотів з опалого листя та перероблених кришечок.

Подробиці 

Особливість блокнотів у полягає тому, що аркуші виготовлені з опалого листя. Компанія Releaf вперше в Україні запустила технологію виробництва паперу, який не нищить дерева, а використовує у своїх процесах природні відходи – осіннє листя. 

«Цим блокнотом ми хочемо сказати, що українці не зупиняються. Не кидають справ, які люблять. Демонструють свої результати світові і під час війни. Не збираються віддавати ворогу свої мрії», — каже Голова УБС, Євгенія Аратовська.

Напівпрозора обкладинка виготовлена з пластикових кришечок. Це ті відходи, які утворилися вже під час повномасштабної війни. Станція сортування УБС продовжує працювати і під час війни, щоб кияни і гості міста мали можливість не кидати свою сортувальну рутину.

«Цей блокнот —  символ нашої незламності. Уявіть, в той час, коли над містами України літають ворожі ракети, українці продовжують сортувати сміття. А Recycle-Майстерня перетворює ці «пластики військового часу» на красиві мистецькі речі, щоб розповісти світові про нашу жагу до творчості та інновацій», – наголошують у стартапі. 

Придбати блокнот  можна на станції сортування та на сайті екомагазину NOWASTE SHOP.

Раніше ми розповідали про ініціативу від УБС «Підвісь пакет!», створену для допомоги сортування відходів військовим частинам.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь