Спецпроєкти

«Підвісь пакет!»: ініціатива від «Україна без сміття» для допомоги сортування відходів військовим частинам


«Україна без сміття» запускає ініціативу «Підвісь пакет!», щоб військові частини Києва та волонтерські штаби могли отримати сортувальний full-сервіс (послуга УБС Кур’єр) від УБС безоплатно. 

Як долучитися до ініціативи?

Для цього треба зайти в телеграм-бот УБС Services, обрати «Чат з людиною» і написати, що хочете «Підвісити пакет», вказавши кількість. Після цього менеджерка надішле посилання для оплати. 

УБС опрацює запити і забиратиме картон, плівку, пляшки та інші паковання на переробку. А також проведе майстер-класи і допоможе організувати сортувальний простір у штабі.»

Вивіз, досортування та відправку відходів на переробку або утилізацію УБС бере на себе.

Скільки це коштує і хто може скористатися?

«Підвісити» 1 великий пакет на 120 л коштує 280 грн

Скористатися підвішеними пакетами можуть представники військової частини або волонтерського штабу. Для цього потрібно написати в директ соцмереж УБС.

Станція сортування «Україна без сміття» приймає найбільшу кількість видів відходів на переробку або безпечну утилізацію (близько 40 різних позицій), повний список тут. Основне правило сервісу, якому всі сумлінно слідують — відходи мають бути чистими.

Станція сортування знаходиться в Києві, по вул. Саперно-Слобідська, 25/4. Актуальний графік роботи є на сайті або в інстаграм та фейсбук.

Раніше ми розповідали про благодійний фест «Веган Вікенд» у «Хвильовому», мета якого – зібрати кошти на веганські пайки для ЗСУ.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь