Спецпроєкти

Потягом додому: «Укрзалізниця» дарує книжки маленьким мандрівникам


«Укрзалізниця» і «Видавництво Старого Лева» об’єдналися для створення книжкового дитячого проєкту «Залізницею додому». 

Подробиці 

Книжку «Залізницею додому», яку написала Мар’яна Савка і проілюструвала Марта Кошулінська, вже надійшла з друкарні. Видання у м’якій палітурці діти зможуть отримати в подарунок від залізничників, мандруючи потягом. 

«Ця книжка – знак уваги до дітей нашої країни, яким довелося вирушати з власного дому в пошуках безпеки, і для тих, що повертаються, хоча говорити про безпеку ще зарано», – коментує Марʼяна Савка, письменниця і головна редакторка «Видавництва Старого Лева».

«Залізниця додому» оповідає про дівчинку Єву, яка повертається зі своєї найдовшої мандрівки потягом «Укрзалізниці». Це історія  про любов до Батьківщини, дружбу, родину і непересічну роль українських залізничників у новітній історії країни.

Очільник «Укрзалізниці» Олександр Камишин розповідає: «З початку війни ми евакуювали більше 1 мільйона дітей. Тепер, коли ми бачимо, як багато з них повертаються додому, ми зрозуміли, що їм потрібна підтримка».

Де купити

Видання у твердій палітурці можна придбати у книгарнях. 10 гривень з кожного примірника надійдуть у фонд проєкту #ЗалізнаРодина, створений допомогти родинам залізничників, які загинули або постраждали внаслідок війни.

Раніше ми повідомляли, що «Укрзалізниця» відновлює рух «Буковельського експреса», що прямує зі Львова до Ясіні.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь