Спецпроєкти

«Лінія Святого Миколая»: в Україні запрацював чат-бот, в якому діти можуть отримати відеопривітання до свят


До Дня святого Миколая корпорація «Біосфера» разом із дитячим психологом Світланою Ройз запустили безкоштовний чат-бот «Лінія Святого Миколая». Це адаптація проєкту гарячої лінії для дітей «Подзвони святому Миколаю», який організовували два роки поспіль.   

Подробиці

«Лінія Святого Миколая» працюватиме з 14 по 31 грудня. За цей час кожен охочий зможе подивитись відеопривітання від  Святого Миколая та отримати підтримку. 

Щоб «зв’язатися» із святим Миколаєм, батькам необхідно знайти в Telegram чат-бот @StNicholasbot.

«Зараз дітям та дорослим, як ніколи раніше, необхідно відчуття радості та надії. Нам потрібні ті емоції, що пов’язують нас із “нормальним життям”, те ще було колись, є тепер і буде у майбутньому. Зимові свята – це саме така “терапевтична традиція”. На жаль, формат телефонної лінії цього року неможливий, бо багато з наших “Миколаїв” створюють справжні дива заради нас на фронті», – зазначила Світлана Ройз. 

Психологиня наголошує – батькам важливо попередити дитину, що це буде дуже короткий контакт і у неї не буде можливості написати у чат-боті про своє бажання. За словами Ройз, «Лінія Святого Миколая» не замінить живого спілкування, але є сподівання, що відеопривітання подарує дітям радість.

Раніше ми розповідали про акцію «Найтепліші дні донора» на підтримку пацієнтів дитячих лікарень – от як можна долучитися і допомогти діткам.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь