Спецпроєкти

«Нова пошта» запустила доставку з інтернет-магазинів Чехії – як замовити


Компанія «Нова пошта Глобал» відтепер доставляє покупки з Чехії, повідомляють у пресрелізі компанії.

Подробиці 

Це вже дев’ята країна, з якої українці можуть купувати товари для дому, одяг та техніку безпосередньо у чеських онлайн-магазинах, що не доставляють замовлення в Україну напряму.

Замовити товари можна через сервіс NP Shopping, а термін доставки складе від восьми робочих днів. Є можливість оформити доставку на адресу, до будь-якого відділення або поштомату Нової пошти в Україні.

Наприклад, наразі Starlink в Чехії можна придбати від 14 300 гривень, а вартість доставки товару вагою 8,5 кг в Україну складатиме від 1 900 грн. 

Українцям доступні замовлення із найпопулярніших чеських інтернет-магазинів, як Koulier, Globalmoto, Rockino, Patro, 4home тощо.

Ціна доставки залежить від ваги посилки:

  • 0,5 кг за $5 (183 грн)
  • 1 кг- $8,50 (311 грн)
  • 1,5 кг- $10 (366 грн)
  • 2 кг- $13,50 (494 грн)

Вартість доставки можна розрахувати самостійно за допомогою калькулятора на сайті NP Shopping.

Як скористатися сервісом NP Shopping?

  1. Зареєструйтесь у NP Shopping. В особистому кабінеті ви отримаєте адресу для шопінгу, яку використовуватимете при покупках; 
  2. Обирайте інтернет-магазин, замовляйте товар онлайн, а в рядку доставки вказуйте отриману через NP Shopping адресу; 
  3. Після замовлення в особистому кабінеті реєструйте трекінг номер, отриманий в інтернет-магазині. А далі обирайте будь-яке відділення Нової пошти, поштомат або адресну доставку кур’єром. 

Для замовлень товарів українцям вже доступні онлайн-магазини із США, Італії, Туреччини, Великої Британії, Німеччини, Польщі, Франції,  Іспанії та Чехії.

Напередодні новорічних свят компанія знизила вартість доставки замовлень з інтернет-магазинів Іспанії та Італії на 25%. Цей акційний тариф діятиме до 31 січня 2023 року.

Раніше ми повідомляли, що «Нова пошта» анонсувала послугу «посилка у кредит». Тепер клієнти, які замовляють товар із післяплатою, можуть забрати його, а оплачувати вартість протягом року.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь