Спецпроєкти

Шоу «Україна всесвіту»: ТРЦ Gulliver перерахує всі зібрані кошти до фонду «Таблеточки»


Торгово-розважальний центр Gulliver запрошує на мультимедійне шоу «Україна всесвіту». Всі кошти від продажів квитків будуть перераховані в благодійний фонд «Таблеточки».

Подробиці

Під час шоу «Україна всесвіту» завдяки сучасним технологіям – проєкції 360°, кінетичним інсталяціям і звуковим ефектам – глядачі повністю зануряться в космічний й символічний світ, у якому історія України відкриється по-новому.  

«Ми запрошуємо відвідати неймовірну «Україну всесвіту» та допомогти втілити заповітне бажання маленьких мрійників. Адже різдвяні свята – час, коли мрії повинні здійснюватися. Тому зібрані кошти від продажів квитків будуть повністю перераховані на потреби онкохворих діток», – розповідає Катерина Жураківська, маркетинг-директорка ТРЦ Gulliver.

Гості дізнаються про сакральне значення Софії Київської та досягнення видатних українців: «ноосфера» вченого Володимира Вернадського, революційний винахід Миколи Амосова – клапан серця, а також багато іншого. 

Як взяти участь?

Щоб отримати квиток на показ, при реєстрації на сторінці події потрібно зробити благодійний внесок від 100 грн для підопічних фонду «Таблеточки». Вхід для дітей, студентів, пенсіонерів та військових – безкоштовний. 

З детальним розкладом можна ознайомитися на сайті проєкту

Покази відбуватимуться щодня з 12:00 до 19:00, на 4-му поверсі ТРЦ Gulliver за адресою Спортивна площа, 1А, і триватимуть до кінця лютого.

Раніше ми розповідали, що у Києві пройде міжнародна виставка сучасного цифрового та медіа мистецтва «30 років Свободи».

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь