Спецпроєкти

Світло там, де друзі: YASNO та Bolt запускають акцію


Завітати до друзів у гості або запросити їх до себе – це можливість провести час разом та одночасно заощадити електроенергію. Саме у такий спосіб YASNO та сервіс виклику авто Bolt пропонують економити світло, даруючи українцям знижки на поїздки у грудні.

Подробиці 

Акція від Bolt та YASNO триватиме з 5 по 25 грудня на усій підконтрольній території України. 

Для того, щоб отримати знижку 100 грн, користувачам додатку Bolt необхідно поїхати у гості до рідних або друзів. Потім викласти в Instagram фото при свічках, відмітивши сторінки @bolt_ukraine та @yasno_ukraine. 

Після виконання всіх умов у приватні повідомлення надійде унікальний промокод, який можна одноразово застосувати при замовленні поїздки. Незалежно від кількості фото у стрічці чи сторіз, акаунту надається один промокод протягом усього періоду акції.

«Сьогодні, напевно, вже кожна українська родина має власні лайфхаки як ощадливо споживати електроенергію. Ми пропонуємо ще одну ідею – завітати у гості до рідних чи друзів або запросити їх до себе. Проводячи час разом у колі близьких, ви тим самим економите світло в одній домівці та допомагаєте енергосистемі. А щоб такі поїздки були більш вигідними, наш партнер сервіс Bolt дарує знижку на виклик авто», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Для нових користувачів, які зареєстрували обліковий запис у мобільному додатку Bolt після 1 грудня, діятиме універсальний промокод SAVELIGHT, що дає право на знижку 70 грн при першому виклику авто. Кількість пропозицій обмежена. 

У попередньому матеріалі, ми разом з YASNO пояснювали чому сплачувати за електрику важливо навіть за частих відключень.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь