Спецпроєкти

YouTube видалив канал Pornhub через численні порушення правил


YouTube 16 грудня видалив офіційний рекламний канал Pornhub, через вісім років після реєстрації. Про це повідомляє видання Variety.

Подробиці 

До видалення канал Pornhub зібрав майже 900 000 підписників. Вперше він був запущений в грудні 2014 року. Зараз URL-адреса каналу в Інтернеті відображає помилку 404 («не знайдено»).

За даними YouTube, Pornhub порушив політику платформи, що забороняє посилання на зовнішні сайти, на яких розміщений контент, заборонений на самому YouTube. 

«Після розгляду ми закрили канал Pornhub Official після численних порушень наших правил спільноти. Ми застосовуємо нашу політику однаково для всіх, і канали, які неодноразово порушують або присвячені забороненому контенту, припиняють свою діяльність», – заявив прес-секретар YouTube Джек Малон.

Представник компанії Pornhub, заявив –  компанія «рішуче заперечує», що її контент на YouTube містить посилання на порносайти.

«Безсистемне застосування YouTube своєї політики проти Pornhub і тих, хто пов’язаний з індустрією для дорослих, є небезпечним і шкідливим, і ми вимагаємо, щоб соціальні медіа-компанії ставилися до нас так само, як і до всіх інших», – наголосив Джек Малон.

Раніше ми повідомляли, що YouTube-шоу «ебаут» запускає чоловічу версію.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь